Home/Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen – waar moet ik op letten?

Overweegt u om zonnepanelen te kopen? Een verstandige keuze! Al veel mensen profiteren van zonnepanelen op het dak om hun eigen stroom mee op te wekken. Met uw eigen zonnepanelen bespaart u flink op de energierekening. Ook zijn zonnepanelen een slimme zet voor het milieu. Maar waar moet u nu eigenlijk op letten bij het kopen van zonnepanelen? Wij zetten alle belangrijke punten voor u op een rij.

zonnepanelen laten plaatsen

Benieuwd wat u kunt besparen? Doe onze gratis dakscan en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Gratis dakscan

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

15 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 15 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.

Zonnepanelen prijs

Misschien heeft u na een Google-zoektocht al gemerkt dat zonnepanelen in vele prijsklassen bestaan. Het aanbod varieert van heel voordelige zonnepanelen tot panelen die een stuk prijziger zijn. Heel logisch dus dat u zich afvraagt waar dat prijsverschil vandaan komt.

Vaak zijn goedkope zonnepanelen afkomstig van een onbekend merk. Dat zegt niet per se iets over de kwaliteit van de zonnepanelen. Wel is het zo dat de opbrengst van goedkope zonnepanelen over het algemeen sneller daalt. Dat komt doordat goedkope zonnepanelen vaak van goedkoper materiaal is gemaakt. Daardoor kunt u er minder zonne-energie mee opwekken en gaat de opbrengst ook sneller achteruit.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs is op zich geen goede indicator of zonnepanelen een goede aanschaf zijn. De opbrengst van de zonnepanelen en de levensduur ervan zijn daarvoor betere criteria om op te letten. Het beste kunt u kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Check daarvoor hoe het zit met het rendement van de zonnepanelen. Hiervoor is de prijs per capaciteitseenheid (uitgedrukt in Wp) een goede maatstaf. Dat geeft u ook meteen inzicht in hoe snel u uw investering terugverdient.

Zonnepanelen kopen kosten

Hoeveel zonnepanelen kosten? Houd daarbij rekening met de kosten voor de zonnepanelen zelf, voor de installatie en de kosten voor de omvormer. Ook de kosten voor een eventuele thuisaccu komen er nog bij. Een omvormer heeft u nodig om de opgewekte stroom te kunnen gebruiken. Met een thuisaccu kunt u te veel opgewekte stroom enkele dagen opslaan om op een later moment te gebruiken.

Voorbeeldberekening

Stel: u bent een tweepersoonshuishouden. In dat geval is uw energieverbruik waarschijnlijk rond de 3400 kWh per jaar (het landelijk gemiddelde). U heeft dan zonnepanelen nodig met een totaal vermogen van ongeveer 4000 Wp. Dit kost u in totaal gemiddeld zo’n € 4700,- ex. btw. Deze prijs is inclusief de kosten voor installatie en de omvormer!

Als u de installatie bij ons uitbesteedt is het voordeel dat u zeker weet dat uw zonnepaneleninstallatie goed werkt, deskundig is geïnstalleerd en volledig veilig en waterdicht is.

Financiële regelingen voor zonnepanelen

Overigens profiteert u bij zonnepanelen kopen van een aantal gunstige regelingen. Zo kunt u als particulier de betaalde btw (21% van uw investering) terugvragen. Ook kunt u nog tot 2023 gebruikmaken van de salderingsregeling, die u een mooie financiële meevaller kan opleveren. U kunt hierdoor te veel opgewekte energie verrekenen met de dagen waarop u meer stroom verbruikt.

Opbrengst van zonnepanelen

De investering in zonnepanelen doet u natuurlijk niet voor niets. Zonnepanelen leveren u veel op. Over het algemeen hebben huishoudens hun investering in zonnepanelen binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend. Na die periode maakt u dus eigenlijk gebruik van gratis stroom.

Een goed uitgangspunt is dat zonnepanelen gemiddeld zo’n 85% van het maximale vermogen opbrengen. Als uw maximale totale vermogen 4000 Wp is, kunt u bijvoorbeeld rekenen op een jaarlijkse opbrengst van zo’n 3400 kWh aan stroom. U bespaart daarmee dus 3400 x de huidige stroomprijs (gemiddeld zo’n € 0,23 per kWh) per jaar. Dat komt neer op een totale besparing van bijna € 800.

Goed om te weten: de prijzen van elektriciteit stijgen naar verwachting zo’n 4% per jaar. Dit betekent dat de besparing die zonnepanelen u opleveren alleen maar nog groter wordt.

Bepalende factoren bij zonnepanelen kopen

Hoe bepaalt u dan precies welke zonnepanelen u koopt? Of hoeveel panelen u nodig heeft? En hoe u die zonepanelen neerlegt? Als u ervoor kiest zonnepanelen te kopen, zijn de volgende factoren bepalend voor uw keuzes.

Ligging van uw dak

Bij het kopen van zonnepanelen is het belangrijk om na te gaan waar u de panelen op uw dak legt. En in welke hoek. Een dak op het zuiden is het gunstigst voor zonnepanelen. U behaalt dan het hoogste rendement. Maar ook daken op het oosten of westen zijn geschikt. U zult dan alsnog een hoog rendement behalen. Heeft u een dak op het noorden? Kijk dan of u alsnog een constructie kunt bedenken waarbij de zonnepanelen meer naar het zuiden gericht zijn.

Verder kunt u de zonnepanelen het beste buiten schaduwgebieden op het dak plaatsen. Vermijd bijvoorbeeld de ruimte rondom de schoorsteen of onder een boom.

Soorten daken

Zonnepanelen zijn op meerdere soorten daken te plaatsen. De enige essentiële voorwaarde is dat u zelf de eigenaar bent van uw dak (oftewel: dat u in een gekocht huis met eigen dak woont). Zonnepanelen zijn te plaatsen op zowel schuine als platte daken.

Qua schuine daken zijn zonnepanelen geschikt voor daken van bitumen, leisteen of golfplaten. Ook op damwandprofieldaken is het plaatsen van zonnepanelen mogelijk. Elk type dak vraagt om een iets andere manier om de zonnepanelen te bevestigen. Een installateur kan daar meer over vertellen.

Op een rieten dak is zonnepanelen plaatsen wat lastiger door verzakking van het riet. Maar onmogelijk is het niet per se. We adviseren u graag hoe dit voor uw dak zit.

Bij een plat dak kunt u de zonnepanelen op stellingen monteren, waardoor de zonnepanelen alsnog de juiste hellingshoek krijgen.

Let op: voor platte daken geldt wel een No Go-zone. Vlak langs de dakrand mag u geen zonnepanelen leggen. Dit heeft te maken met richtlijnen van de overheid, maar ook met de invloed van wind op de zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen kopen?

De keuze voor het aantal zonnepanelen op uw dak is afhankelijk van uw jaarlijkse stroomverbruik. Hoe meer stroom u verbruikt, hoe meer zonnepanelen u nodig heeft. Zo zal een gezin voor meer zonnepanelen kiezen dan een eenpersoonshuishouden.

Belangrijk is wel dat u kijkt naar zowel uw huidige als uw toekomstige verbruik. Als uw kinderen binnenkort het huis uit gaan, is het bijvoorbeeld verstandig om iets minder zonnepanelen te nemen dan nodig is voor uw huidige energiebehoefte.

Afmetingen van de zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen hangt ook af van de afmetingen van uw zonnepanelen. Zonnepanelen hebben vaste afmetingen, die samenhangen met de capaciteit van de panelen. Een standaard paneel is vaak 99 x 165 cm. Het vermogen van de panelen is afhankelijk van de cel technologie, de kwaliteit van de cellen en de efficiëntie.  Daarnaast zijn er grotere panelen met een maat tussen de 99 en 101 cm x 166 tot 205 cm. Op een gemiddeld dak kunt u maximaal zo’n 15 zonnepanelen kwijt.

Er bestaan ook extra kleine zonnepanelen van 158 x 81 cm, maar die worden nog maar nauwelijks verkocht. Deze panelen hebben een capaciteit van zo’n 190-205 Wp.

Het handigst is om op basis van de afmetingen van de zonnepanelen én op basis van uw energiebehoefte een legplan te maken. U weet dan precies hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en kunt ook kijken waar de zonnepanelen op uw dak komen te liggen. Ook helpt dit om te beslissen of u de zonnepanelen verticaal of horizontaal plaatst.

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Grofweg bestaan er vier soorten zonnepanelen: blauwe en zwarte zonnepanelen, dunne-filmzonnepanelen en hybride zonnepanelen.

Zwarte en blauwe zonnepanelen

Zwarte en blauwe zonnepanelen verschillen qua materiaal. Zwarte panelen zijn gemaakt van monokristallijn silicium, terwijl blauwe panelen bestaan uit polykristallijn silicium. Het rendement van beide soorten zonnepanelen is min of meer gelijk. De keuze tussen deze twee soorten panelen hangt dus vooral af van wat u het mooist vindt.

Hybride zonnepanelen

Een laatste optie, die steeds populairder wordt, is hybride zonnepanelen. Met deze panelen kunt u zowel stroom als warmte opwekken. U heeft dan dus zonnepanelen en een zonneboiler in één. Met de opgewekte warmte wordt het water in uw woning opgewarmd, bijvoorbeeld voor de douche. Nog een voordeel van deze panelen is dat ze beter koel blijven, waardoor u een hogere stroomopbrengst heeft.

Zonnepanelen bij Green Energy Company

Green Energy Company biedt al deze verschillende soorten zonnepanelen aan. Alle zonnepanelen van Green Energy Company zijn van bekende A-merken en voldoen aan de geldende Europese kwaliteitsnormen.

Welke merken zonnepanelen verkopen wij?

Bij Green Energy Company werken wij alleen met zonnepanelen van de allerhoogste kwaliteit. Dit zijn zonnepanelen waarbij wij een lange levensduur en optimale werking kunnen garanderen.

De merken zonnepanelen welke Green Energy verkoopt, zijn:

3 veelgemaakte fouten bij zonnepanelen kopen

Belangrijk is wel om bij zonnepanelen kopen een aantal veelgemaakte fouten te voorkomen. De 3 meest voorkomende fouten zetten we graag voor u op een rij, zodat deze u bespaard blijven.

1. Niet letten op keurmerken

Belangrijk is dat uw zonnepanelen 100% veilig zijn. Daarom kunt u het beste altijd checken of uw gekochte zonnepanelen de juiste keurmerken hebben. Alleen zonnepanelen die veilig zijn, goede prestaties leveren, een goed rendement hebben en lang meegaan, krijgen zo’n keurmerk. Belangrijke keurmerken in Nederland zijn het CE-keurmerk, het ISO-certificaat, het TÜV-keurmerk en het IEC-keurmerk.

2. Korte of geen garantie

Nog een veelgemaakte fout is dat mensen niet altijd de garantietermijn voor zonnepanelen checken. Het is belangrijk dat u langere tijd garantie op de panelen zelf en op de opbrengst ervan heeft. Als uw zonnepanelen dan bijvoorbeeld snel minder rendement opleveren, kunt u altijd nog een beroep doen op de garantie.

3. Te veel zonnepanelen aanschaffen

Houd er rekening mee dat het onverstandig is om méér zonnepanelen aan te schaffen dan voor uw energieverbruik nodig is. Voor de terug levering van opgewekte stroom ontvangt u namelijk een lager bedrag dan het bedrag dat u zelf voor stroom betaalt.

Beter is het om het aantal zonnepanelen af te stemmen op uw huidige en verwachte energieverbruik. Houd daarbij ook toekomstige wijzigingen in uw stroomverbruik in het achterhoofd. Bijvoorbeeld als u verwacht dat uw kinderen het huis uit gaan of dat als u juist gezinsuitbreiding op de planning heeft.

Wilt u ook uw woning of pand verduurzamen?

Bent u benieuwd wat zonnepanelen kopen u oplevert? Doe de gratis dakscan en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Wilt u niet alleen zonnepanelen laten installeren, maar uw volledige pand laten verduurzamen? Ook dat kan. Green Energy Company biedt particulieren en bedrijven een groen totaalpakket. Zo kunt u bij ons ook sedum op uw dak laten aanleggen. Een groen dak is goed voor het milieu én vergroot het rendement van uw zonnepanelen. Ook voor o.a. laadpalen en zonnepanelenmonitors biedt Green Energy Company een goede oplossing.

Advies op maat nodig? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 088 – 999 1000 of stuur een e-mail naar [email protected]

Gratis Dakscan Neem contact op

Zonnepanelen geplaatst door Green Energy Company

Green Energy Company plaatst zonnepanelen in heel Nederland. Hieronder ziet u enkele van onze eerdere projecten voor particulieren en bedrijven.

Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen geplaatst in Zoetermeer

Aantal zonnepanelen: 88 zonnepanelen

Type zonnepanelen: Trina Solar 275 Wp

Totaal vermogen: 24.200 Wp

Meer over dit project

groen dak aanleggen met zonnepanelen

Zonnepanelen geplaatst met Sedumdak

Aantal zonnepanelen: 8 zonnepanelen

Type zonnepanelen: Trina Solar 275 Wp

Totaal vermogen = 2200 Wp

Meer over dit project

Zonnepanelen geplaatst in Culemborg

Aantal zonnepanelen: 15 zonnepanelen

Type zonnepanelen: LG Solar 320 Wp

Totaal vermogen: 4.800 Wp

Meer over dit project

Waarom u zonnepanelen moet laten plaatsen

Het laten plaatsen van zonnepanelen heeft vele voordelen. Hieronder beschrijven wij de belangrijkste redenen om te kiezen voor zonnepanelen.

Ga voor duurzaam

Door zonnepanelen te laten plaatsen draagt u bij aan een beter milieu. De zon is de duurzaamste energiebron die er bestaat. De keuze voor zonnepanelen vermindert uw CO2-uitstoot en verbetert het milieu.

Bespaar op de energiekosten

De belangrijkste reden om zonnepanelen te laten plaatsen is nog steeds het financiële plaatje. Door uw eigen energie op te wekken, betaalt u minder aan uw energieleverancier. Dit merkt u in uw portemonnee.

Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis

Wanneer u zonnepanelen op uw huis laat plaatsen, draagt dit bij aan het energielabel van de woning. Een hoger energielabel betekent dat uw huis meer waard is. Daarnaast is een woning met lage maandlasten door de zonnepanelen aantrekkelijk voor een potentiële koper.

Vrijblijvend advies van Green Energy Company

Overweegt u om zonnepanelen te laten plaatsen? Green Energy Company helpt u graag bij het maken van de keuze voor panelen of omvormers. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, of laat u door ons adviseren met onze rekenmodule. Wij kunnen ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te inventariseren.

Gratis dakscan

Wij hechten veel waarde aan uw mening

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review

Green Energy Company
4.7
Based on 54 reviews
powered by Google
Ruben de Bruijn
Ruben de Bruijn
12:13 11 Oct 20
Goed bedrijf die hun afspraken is nagekomen. Wij deden met een grote actie mee, maar toch was er voldoende tijd voor... persoonlijke aandacht en advies. Tijdens het adviesgesprek al onze wensen en bedenkingen kunnen bespreken met Daniël. De installatie is uiteindelijk vlot verlopen en wij genieten inmiddels van groene energie. Bedankt!lees meer
roel vermeulen
roel vermeulen
09:29 02 Oct 20
Adviseur was Daniel Kool. Prima adviesgesprek. Installatie kon al binnen een paar weken (er viel een plekje open) en... verliep soepel. Enige minpuntje was dat het aantal geplande panelen niet paste... daarom zijn er uiteindelijk een paar minder geïnstalleerd. Omdat ik er extra had laten intekenen was dat niet heel erg. Desalniettemin een positieve ervaring.lees meer
Huub
Huub
17:45 27 Sep 20
Offertes aangevraagd bij diverse bedrijven. O.a. vanwege het garantiefonds kwam Green Energy Company hier het beste... uit. Offerte traject verliep goed en soepel. Vervolgens bleken ook twee buren mee te willen doen wat voor allen een leuke korting opleverde, op voorwaarde dat bij alle drie op dezelfde dag geplaatst kon worden. Tevoren werd nog een schouw gedaan. Achteraf bleek, dat wat tijdens de schouw werd geconstateerd af en toe niet helemaal klopte. Op de dag van installatie zou men tussen 8 en 9 uur ter plaatse zijn. Mederwerkers waren er pas om kwart voor tien. Vervolgens verliep de installatie op de drie adressen stroperig en ongecoordineerd. Een Litouwse " electricien" deed op ons adres ruim vier uur over een karweitje wat normaliter door mijzelf in een uurtje gedaan had kunnen worden. De installatie bij ons zou, volgens de aanwezige hoofdmonteur, om 14.00 uur afgerond zijn. De afronding was echter pas om 17.45 uur. Bij het nalopen van de installatie bleken enkele punten niet goed gedaan te zijn, dit werd gelijk verholpen. De installatie op een van de drie adressen kon niet gedaan worden, omdat het legplan niet klopte en de panelen niet op het dak pasten. die installatie zal twee dagen later gedaan worden. Op het andere adres moesten de panelen nog beter " gericht" worden, ook dat zal twee dagen later gedaan worden. Op de dag na de installatie werden door het bedrijf aan mij foto's gestuurd van onze zonnepanelen. Bleken maar een deel van de panelen te zijn en er zaten foto's bij van de panelen van een ander adres. Al met al kwam e.e.a. op de dag van installatie niet echt professioneel en goed voorbereid over. Maar de installatie bij mij ligt en produceert stroom.lees meer
M. van Barneveld
M. van Barneveld
14:28 22 Sep 20
Na een speurtocht op internet gekozen voor GEC. De informatie voorziening heb ik als uitgebreid ervaren en derhalve... een juiste keuze van panelen en omvormer kunnen maken. De montage is keurig uitgevoerd door een team van enthousiaste monteurs. Ik ben vol lof en kan dit bedrijf zeker aanraden.lees meer
Yorick Geilfus
Yorick Geilfus
09:36 27 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Green energy company. Tijdens de oriënterende fase hebben we veel... contact gehad met Daniel. Zijn passie en kennis voor het vak is overduidelijk, super fijn om met hem te sparren over je plannen. Uiteindelijk zijn de schouw en installatie behoorlijk snel gerealiseerd, zeker voor de periode van het jaar (Juni/Juli). Niet alles is helemaal vlekkeloos gegaan, maar de manier waarop het werd opgelost was heel fijn en professioneel. De installateurs/monteurs die bij ons aan de slag zijn geweest waren ook echt top. Klantvriendelijk, verstand van zaken, goed werk geleverd.lees meer
Marc Van Eijden
Marc Van Eijden
16:10 22 May 20
Net bedrijf. Goed bereikbaar per telefoon en per mail. Offertetraject ging snel. Jammer dat de panelen die ik besteld... had uiteindelijk niet voorradig waren en de bestelling uiteindelijk gewijzigd werd naar panelen met wat lager vermogen (wel tegen lager bedrag). Goede oplossing voor aansluiting van panelen naar groepenkast (niet buitenom, gebruik van bestaande leiding). Geen dakpannen stuk bij installatie en installateurs waren vriendelijk en hebben netjes hun werk gedaan. Tot nu toe werkt alles naar behoren.lees meer
Monique van Toorenburg
Monique van Toorenburg
17:32 28 Apr 20
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en nazorg van Greenenergy. De gesprekken in het voortraject met Sebastiaan... verliepen constructief en in goede sfeer. Sebastiaan heeft meegedacht en advies gegeven over type, aantal en ligging van de zonnepanelen. De installatie verliep vlekkeloos. Wel was er een klein probleempje met de omvormer, maar bleek na goede ondersteuning van Sebastiaan snel verholpen (was software probleempje in de omvormer en opgelost door de fabrikant). Kortom 20 prachtige panelen en met zonnig weer een krappe 50Kwh per dag en bij een regenachtige dag nog 8Kwh. Een investering die zichzelf terug verdient en beter dan geld op de bank zonder rente.lees meer
Martijn Boerma
Martijn Boerma
16:26 22 Apr 20
Ik ben zeer te spreken over de Green Energy Company. Het hele proces verliep soepel en snel: - oriëntatie (hoeveel... panelen, welke soort) - voorbereiding (schouw) - installatie (panelen, aansluiting aan meterkast) - after sales service De vriendelijkheid en professionaliteit van alle medewerkers waar ik mee te maken kreeg (toch zo'n 7 in totaal) heb ik als zeer positief ervaren. En vergeleken met andere leveranciers kreeg ik ook nog eens de beste deal! Wat ik verder erg fijn vind is dat slechts 7 vd 12 panelen zichtbaar zijn vanaf de straat. De overige 5 panelen zijn zo goed als onzichtbaar op 2 dakkappelen geplaatst. Veel dank Green Energy!lees meer
Geert Van der Peet
Geert Van der Peet
20:30 27 Mar 20
In ben achteraf extra blij dat we onze zonnepanelen bij Green Energy gekocht hebben. We hadden namelijk de pech dat de... omvormer na ruim 1 week kapot ging. En dan ben je wel heel blij met goede service, goede garantie en snelle vervanging. Voorts bij de eerste gesprekken om ons telaten informeren prettige ervaringen: eerlijke voorlichting zonder opdringen. Met minimale wachttijd zijn 3 weken erna de zonnepanelen keurig gelegd. Prettige mensen die deskundig hun werk geleverd hebben..lees meer
Frans Hamerslag
Frans Hamerslag
10:04 23 Mar 20
Natuurlijk, als alles in een keer goed gaat is een review makkelijk. Maar de kwaliteit van een bedrijf meet je ook af... wanneer niet direct alles goed gaat. Op de dag van installatie bleek niet de juiste omvormer meegenomen te zijn. De uiterst vriendelijke monteurs maakte de installatie zover in orde dat later die dag de juiste omvormer alleen nog maar even aangesloten hoefde te worden. Dat werd iets later dan geplant maar wel keurig zo gedaan. De monteur ging niet weg voor et in orde was. De dag na de installatie was er die stevige storm. Een van de panelen liet los. Ik belde 's morgens en zou teruggebeld worden maar dat gebeurde helaas niet. Later in de middag nogmaals gebeld. Toen werden alle registers opengetrokken,welgemeende excuses gemaakt, en de volgende ochtend vroeg stond er een monteur voor de deur. Die leverde prima werk. Verder, ik heb mijn panelen laten plaatsen op een bestaand sedumdak. Niet veel bedrijven kunnen dat. Green Energy company kan dit wel. Via mailcontact de app geïnstalleerd. Leuk om de dagelijkse opbrengst te zien. Ook al ginger er wat dingen mis ben ik wel tevreden over het bedrijf. Juist omdat zij het goed oplossen wanneer het even tegen zit. Bestel je zonnepanelen bij Green energy Company geef dan deze code door. 54FH12 Dan weet het bedrijf dat mijn review u geholpen heeft en krijg ik wat cashback.lees meer
Celia Stegeman-Ferdinandus
Celia Stegeman-Ferdinandus
11:36 31 Jan 20
De voorgesprekken waren goed. Duidelijke afspraken en altijd bereikbaar voor vragen. Alles mooi afgewerkt, ook in de... meterkast. Enigste min puntje is dat het niet evenwijdig tussen de schoorstenen is geplaats waardoor je aan de ene kant meer ruimte hebt dan aan de andere kant. Maar al met al zeer tevreden over de levering en zeer klantvriendelijk. Fam. Stegemanlees meer
Bert
Bert
12:51 21 Jan 20
Via Internet een offerte gevraagd voor een klein systeem van 2 x 2 panelen (op schuur en serre). Tijdens het... adviesgesprek kwamen we erop uit dat er toch plaats was voor 2 x 3 panelen. Gekozen voor 3 x 350 Watt piek en 3 x 400 Watt piek. Sinds vorige week liggen de panelen erop. Plaatsing was in een paar uur gereed en de prijs is redelijk waardoor we er nog op mogen hopen dat ook dit kleine systeem zichzelf terugbetaald. Nu alleen wachten op de lente.lees meer
H. Overtoom
H. Overtoom
18:18 05 Dec 19
Via internet bij Green Energie terecht gekomen. Na meerdere offertes gekozen voor dit bedrijf, vanwege de goede... communicatie en ze kwam zeer betrouwbaar over.Een echt jong en dynamisch bedrijf. De mensen van G.E. kwamen vakbekwaam en vriendelijk over. Ze dachten echt met ons mee, daarom kregen zij de opdracht. Na het tekenen van de offerte lagen de panelen er met een dag op en werd alles netjes werkend afgeleverd met een App, zodat we per paneel de werking kunnen monitoren. Super. Een echte aanrader. Bedankt Green Energie.lees meer
Inge de Groot
Inge de Groot
16:23 04 Dec 19
Wij zijn via via in aanraking gekomen met green energy company. Zo zien wij maar weer dat mond op mond reclame de beste... producten opleveren. Twee weken geleden zijn bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Hele fijne communicatie, zowel over het maken van de afspraken, de offerte, tijdens het kennismaken en het installeren. Zelfs in de wintermaanden vangen wij al meer energie dan gedacht.lees meer
Jan van Rijn
Jan van Rijn
14:42 19 Nov 19
Uitstekende opvolging van de dakscan met prima technische uitleg. Een snelle offerte met 2 alternatieven. Na de... acceptatie van de offerte is er snel een afspraak gemaakt voor de installatie van het systeem. Op de installatiedag zijn er door vakkundig personeel zonnepanelen geplaatst, waarbij er in overleg een alternatieve lay-out is gemaakt. De contacten en het totale proces van dakscan tot en met installatie hebben we als heel prettig ervaren. Kortom wij bevelen Green Energy Company van harte aanlees meer
Cornelis de haan
Cornelis de haan
13:18 30 Oct 19
Mannen van Green Energy Company denken goed mee in het hele traject
douwe poelstra
douwe poelstra
18:10 27 Oct 19
Prima bedrijf voor je zonnepanelen. Meedenkend en professionele installateurs.
O'maira Westerlow
O'maira Westerlow
19:14 10 Sep 19
Zeer onbeleefde medewerkers. Zeer slechte service. Kortom, nooit meer zaken mee doen.
R Jansen
R Jansen
20:41 16 Jul 19
Green Energy Company fixt het ook als er even een creatieve oplossing moet worden gevonden voor de aanleg. Andere... bedrijven lieten het afweten bij ons, ga niet in zee met Sun Gevivity of Metdezon. Sun Gevity vraagt zelfs nog een voorschot van 1.000,- waar je lang op kunt wachten als het niet door gaat. Green Energy levert een totaal pakket met BTW teruggave e.d. Aanrader!lees meer
Rob Liefting
Rob Liefting
16:11 07 Jun 19
Scherpe prijs voor een vakkundig geinstalleerde set zonnepanelen.
Hans Spil
Hans Spil
09:48 27 Apr 19
Mooie installatie gedaan door 2 hele aardige medewerkers van Green Energie. In vergelijking met de buren veel... professioneler aangelegd. Zeer goede prijs /kwaliteit als ik het zo zie.lees meer
hennie staal
hennie staal
13:07 24 Apr 19
heel fijn bedrijf vlotte en correcte werknemers .
Ron Van Weezep
Ron Van Weezep
12:13 21 Jan 19
Alleen maar goede ervaringen met Green Energy. Onze wensen voor zonnepanelen waren: a) merkpanelen, b)... micro-omvormers, c) een bedrijf aangesloten bij een garantiefonds. Green Energy voldeed aan al onze wensen en alles werd in rap tempo afgewerkt, zoals onze vragen en de offertes. Na ons akkoord werden de panelen al na acht dagen gemonteerd en sinds enkele (alleen nog maar zonnige) dagen hebben we onze eigen energiecentrale en we zijn we erg tevreden.lees meer
Dan m
Dan m
16:43 17 Dec 18
Heel veel offertes opgevraagd en aardig wat mensen over de vloer gehad, maar alleen bij Green Energy voelden we ons... echt gehoord en begrepen. We wilden panelen op ons schuine dak met dakfolie en uiteraard wilden we de zekerheid dat dit goedkomt zonder lekkage. Ze stuurden eerst een dakdekker om de situatie te beoordelen en daarna alle opties te bespreken. Over een aantal weken veel en zeer prettig gecommuniceerd (met dank aan Titia!) Toen op een ochtend in 4 uur de hele klus geklaard, goed voorbereid met kundige mensen aan het werk. We zijn zeer te spreken over de hele gang van zaken en verheugen ons nu op het opwekken van onze eigen stroom ???? Bedankt uit Lelystad van Dan en Tatjanalees meer
Volgende beoordelingen