Onderhoudscontract All-in2020-07-27T19:30:24+01:00

Onderhoudscontract: Zonnepanelen All-In

U wilt natuurlijk alles uit uw zonnepanelen halen. Daarom verdienen uw zonnepanelen jaarlijks wat aandacht. Oftewel, een jaarlijkse reiniging en een uitgebreide controle van uw systeem. Geen zorgen: daar hoeft u zelf geen omkijken naar te hebben. Bij Green Energy Company sluit u namelijk eenvoudig een All-in onderhoudscontract af. Zo bent u verzekerd van een uitstekend rendement en van een goed werkend en veilig systeem. Nu en in de toekomst.

 

zonnepanelen vervangen Green Energy Company Weesp installateur zonnepanelen

Waarom een All-In onderhoudscontract?

Als u voor zonnepanelen kiest, wilt u zo lang mogelijk van een goed rendement profiteren. Maar o.a. technische problemen, vervuiling of hitte kunnen daarbij roet in het eten gooien. Zo leveren uw zonnepanelen minder rendement op als er bladeren, regenwater of vogelpoep op liggen. Ook kunnen knaagdieren uw kabels beschadigen. En door verhitting kunnen zonnecellen kapotgaan of zelfs brandgevaar opleveren.

Dat wilt u natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen en controleren. Van zonnepanelen tot meterkast.

Wat houdt het All-In onderhoudscontract in?

Sluit u bij ons een All-In onderhoudscontract af? Dan verzorgt één van onze ervaren Solar Specialisten jaarlijks een uitgebreide reiniging en een deskundige check-up van uw zonnepanelen (inclusief de bekabeling). En dat met de juiste apparatuur en materialen.

Voor een klein bedrag per maand doen wij het volgende voor u:

 • Uitgebreide systeemcontrole (+ inspectierapport). Wij controleren of uw systeem het juiste vermogen heeft, of de spanning en amperage van het gehele systeem kloppen, en of de AC- en DC-kabel er nog goed uitzien. De resultaten kunt u in een inspectierapport teruglezen.
 • Complete reiniging van het systeem. Met osmosewater (water dat 0% kalk bevat) reinigen wij uw volledige systeem. Vuil spoelen we zo van de zonnepanelen af met een hogedrukreiniger.
 • Zonnepanelensysteemcoating. Wij brengen op uw systeem een Nano Coating aan. Dit is een onzichtbare beschermlaag, die uw zonnepanelen beschermt tegen extreme weersomstandigheden en tegen water en vuil. Dat komt de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen ten goede.
 • Infraroodcheck. Met een infraroodtest checken we of alle zonnecellen nog goed werken. We sporen niet-actieve cellen op, zodat we eventuele problemen op tijd kunnen verhelpen.
 • Storingsservice. Is er een probleem met uw zonnepanelen? Dan lossen wij dit voor u op. En moet uw defecte omvormer of een defect zonnepaneel vervangen worden? Dan betaalt u daarvoor bij ons geen arbeidskosten.
 • Monitoring van uw systeem. Wij monitoren uw systeem 365 dagen per jaar om storingen tijdig op te sporen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u rendement misloopt.
 • Opbrengstrapportage. Hoeveel hebben uw zonnepanelen opgebracht? Dat zetten wij elk kwartaal in een opbrengstrapportage op een rij.

Waarom een onderhoudscontract afsluiten?

Niet voor niets besteden veel mensen het onderhoud van hun zonnepanelen uit aan een professional. Dit biedt zekerheid dat het goed en veilig gebeurt. Ook voorkomt u zo dat u kleine defecten aan enkele cellen of aan het glas over het hoofd ziet. Onze Solar Specialisten kunnen met hun geavanceerde apparatuur zelfs de kleinste gebreken opsporen.

Wilt u voordelig uit zijn met het onderhoud van uw zonnepanelen? Dan is een onderhoudscontract afsluiten een slimme zet. Dit scheelt u veel kosten ten opzichte van een losse onderhoudsbeurt of inspectie.

Wat kost het?

Als u het All-In onderhoudscontract afsluit, krijgt u het volgende:

 • 1x per jaar uitgebreide systeemcontrole (incl. inspectierapport na afloop)
 • 1x per jaar complete reiniging van uw zonnepanelensysteem (met osmosewater)
 • 1x per jaar professionele coating van uw zonnepanelensysteem
 • 1x per jaar infraroodcheck van uw zonnepanelensysteem
 • 1x per jaar storingsservice
 • Monitoring van uw systeem
 • 4x per jaar een opbrengstrapportage van uw panelen
 • Geen arbeidskosten voor vervangen omvormer of zonnepaneel

Voor dit alles betaalt u slechts € 24,95 per maand (exclusief btw). Wij rekenen geen voorrijkosten.

Contract aanvragen

Zijn uw zonnepanelen door een ander bedrijf geplaatst?

Hebben wij uw zonnepanelen niet geplaatst? Ook dan kunt u bij ons terecht. In dat geval betaalt u eenmalig € 250 (exclusief btw) aansluitkosten. Die kosten rekenen we om uw zonnepanelensysteem eenmalig te inspecteren. Zo kunnen we bepalen of wij het onderhoud van uw systeem op ons kunnen nemen. Bij die kosten zijn de eerste onderhoudsbeurt en reiniging inbegrepen.

Welke voordelen biedt het All-in contract?

 • U bent verzekerd van uw verwachte rendement.
 • Defecten in het systeem worden bijtijds opgespoord.
 • U kunt beschadigingen voorkomen.
 • U weet zeker dat uw zonnepanelensysteem 100% veilig is.
 • Hoge toekomstige kosten? Die kunt u voorkomen!
 • De installatie gebeurt altijd conform de nieuwe normen.
 • Uw zonnepanelen gaan langer mee.

Verder betekent kiezen voor Green Energy Company kiezen voor een geregistreerde Solar Specialist. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat deze All-in service aanbiedt. Ook werken wij alleen met vakbekwame en gecertificeerde installateurs. Kwaliteit, garantie en service staan bij ons centraal

Contract aanvragen

Vraag gratis een onderhoudsofferte aan

Wilt u ook zeker weten dat uw zonnepanelen goed en veilig werken? Nu en in de toekomst. Vraag dan een vrijblijvende onderhoudsofferte bij ons aan.

Wij hechten veel waarde aan uw mening

Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit bieden en kunnen wij waar nodig voor verbeteringen zorgen.

Schrijf een review

Green Energy Company
4.7
Based on 43 reviews
powered by Google
Marc Van Eijden
Marc Van Eijden
16:10 22 May 20
Net bedrijf. Goed bereikbaar per telefoon en per mail. Offertetraject ging snel. Jammer dat de panelen die ik besteld... had uiteindelijk niet voorradig waren en de bestelling uiteindelijk gewijzigd werd naar panelen met wat lager vermogen (wel tegen lager bedrag). Goede oplossing voor aansluiting van panelen naar groepenkast (niet buitenom, gebruik van bestaande leiding). Geen dakpannen stuk bij installatie en installateurs waren vriendelijk en hebben netjes hun werk gedaan. Tot nu toe werkt alles naar behoren.lees meer
Monique van Toorenburg
Monique van Toorenburg
17:32 28 Apr 20
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en nazorg van Greenenergy. De gesprekken in het voortraject met Sebastiaan... verliepen constructief en in goede sfeer. Sebastiaan heeft meegedacht en advies gegeven over type, aantal en ligging van de zonnepanelen. De installatie verliep vlekkeloos. Wel was er een klein probleempje met de omvormer, maar bleek na goede ondersteuning van Sebastiaan snel verholpen (was software probleempje in de omvormer en opgelost door de fabrikant). Kortom 20 prachtige panelen en met zonnig weer een krappe 50Kwh per dag en bij een regenachtige dag nog 8Kwh. Een investering die zichzelf terug verdient en beter dan geld op de bank zonder rente.lees meer
Martijn Boerma
Martijn Boerma
16:26 22 Apr 20
Ik ben zeer te spreken over de Green Energy Company. Het hele proces verliep soepel en snel: - oriëntatie (hoeveel... panelen, welke soort) - voorbereiding (schouw) - installatie (panelen, aansluiting aan meterkast) - after sales service De vriendelijkheid en professionaliteit van alle medewerkers waar ik mee te maken kreeg (toch zo'n 7 in totaal) heb ik als zeer positief ervaren. En vergeleken met andere leveranciers kreeg ik ook nog eens de beste deal! Wat ik verder erg fijn vind is dat slechts 7 vd 12 panelen zichtbaar zijn vanaf de straat. De overige 5 panelen zijn zo goed als onzichtbaar op 2 dakkappelen geplaatst. Veel dank Green Energy!lees meer
Geert Van der Peet
Geert Van der Peet
20:30 27 Mar 20
In ben achteraf extra blij dat we onze zonnepanelen bij Green Energy gekocht hebben. We hadden namelijk de pech dat de... omvormer na ruim 1 week kapot ging. En dan ben je wel heel blij met goede service, goede garantie en snelle vervanging. Voorts bij de eerste gesprekken om ons telaten informeren prettige ervaringen: eerlijke voorlichting zonder opdringen. Met minimale wachttijd zijn 3 weken erna de zonnepanelen keurig gelegd. Prettige mensen die deskundig hun werk geleverd hebben..lees meer
Frans Hamerslag
Frans Hamerslag
10:04 23 Mar 20
Natuurlijk, als alles in een keer goed gaat is een review makkelijk. Maar de kwaliteit van een bedrijf meet je ook af... wanneer niet direct alles goed gaat. Op de dag van installatie bleek niet de juiste omvormer meegenomen te zijn. De uiterst vriendelijke monteurs maakte de installatie zover in orde dat later die dag de juiste omvormer alleen nog maar even aangesloten hoefde te worden. Dat werd iets later dan geplant maar wel keurig zo gedaan. De monteur ging niet weg voor et in orde was. De dag na de installatie was er die stevige storm. Een van de panelen liet los. Ik belde 's morgens en zou teruggebeld worden maar dat gebeurde helaas niet. Later in de middag nogmaals gebeld. Toen werden alle registers opengetrokken,welgemeende excuses gemaakt, en de volgende ochtend vroeg stond er een monteur voor de deur. Die leverde prima werk. Verder, ik heb mijn panelen laten plaatsen op een bestaand sedumdak. Niet veel bedrijven kunnen dat. Green Energy company kan dit wel. Via mailcontact de app geïnstalleerd. Leuk om de dagelijkse opbrengst te zien. Ook al ginger er wat dingen mis ben ik wel tevreden over het bedrijf. Juist omdat zij het goed oplossen wanneer het even tegen zit. Bestel je zonnepanelen bij Green energy Company geef dan deze code door. 54FH12 Dan weet het bedrijf dat mijn review u geholpen heeft en krijg ik wat cashback.lees meer
Celia Stegeman-Ferdinandus
Celia Stegeman-Ferdinandus
11:36 31 Jan 20
De voorgesprekken waren goed. Duidelijke afspraken en altijd bereikbaar voor vragen. Alles mooi afgewerkt, ook in de... meterkast. Enigste min puntje is dat het niet evenwijdig tussen de schoorstenen is geplaats waardoor je aan de ene kant meer ruimte hebt dan aan de andere kant. Maar al met al zeer tevreden over de levering en zeer klantvriendelijk. Fam. Stegemanlees meer
Bert
Bert
12:51 21 Jan 20
Via Internet een offerte gevraagd voor een klein systeem van 2 x 2 panelen (op schuur en serre). Tijdens het... adviesgesprek kwamen we erop uit dat er toch plaats was voor 2 x 3 panelen. Gekozen voor 3 x 350 Watt piek en 3 x 400 Watt piek. Sinds vorige week liggen de panelen erop. Plaatsing was in een paar uur gereed en de prijs is redelijk waardoor we er nog op mogen hopen dat ook dit kleine systeem zichzelf terugbetaald. Nu alleen wachten op de lente.lees meer
H. Overtoom
H. Overtoom
18:18 05 Dec 19
Via internet bij Green Energie terecht gekomen. Na meerdere offertes gekozen voor dit bedrijf, vanwege de goede... communicatie en ze kwam zeer betrouwbaar over.Een echt jong en dynamisch bedrijf. De mensen van G.E. kwamen vakbekwaam en vriendelijk over. Ze dachten echt met ons mee, daarom kregen zij de opdracht. Na het tekenen van de offerte lagen de panelen er met een dag op en werd alles netjes werkend afgeleverd met een App, zodat we per paneel de werking kunnen monitoren. Super. Een echte aanrader. Bedankt Green Energie.lees meer
Inge de Groot
Inge de Groot
16:23 04 Dec 19
Wij zijn via via in aanraking gekomen met green energy company. Zo zien wij maar weer dat mond op mond reclame de beste... producten opleveren. Twee weken geleden zijn bij ons de zonnepanelen geïnstalleerd. Hele fijne communicatie, zowel over het maken van de afspraken, de offerte, tijdens het kennismaken en het installeren. Zelfs in de wintermaanden vangen wij al meer energie dan gedacht.lees meer
Jan van Rijn
Jan van Rijn
14:42 19 Nov 19
Uitstekende opvolging van de dakscan met prima technische uitleg. Een snelle offerte met 2 alternatieven. Na de... acceptatie van de offerte is er snel een afspraak gemaakt voor de installatie van het systeem. Op de installatiedag zijn er door vakkundig personeel zonnepanelen geplaatst, waarbij er in overleg een alternatieve lay-out is gemaakt. De contacten en het totale proces van dakscan tot en met installatie hebben we als heel prettig ervaren. Kortom wij bevelen Green Energy Company van harte aanlees meer
Cornelis de haan
Cornelis de haan
13:18 30 Oct 19
Mannen van Green Energy Company denken goed mee in het hele traject
douwe poelstra
douwe poelstra
18:10 27 Oct 19
Prima bedrijf voor je zonnepanelen. Meedenkend en professionele installateurs.
O'maira Westerlow
O'maira Westerlow
19:14 10 Sep 19
Zeer onbeleefde medewerkers. Zeer slechte service. Kortom, nooit meer zaken mee doen.
R Jansen
R Jansen
20:41 16 Jul 19
Green Energy Company fixt het ook als er even een creatieve oplossing moet worden gevonden voor de aanleg. Andere... bedrijven lieten het afweten bij ons, ga niet in zee met Sun Gevivity of Metdezon. Sun Gevity vraagt zelfs nog een voorschot van 1.000,- waar je lang op kunt wachten als het niet door gaat. Green Energy levert een totaal pakket met BTW teruggave e.d. Aanrader!lees meer
Rob Liefting
Rob Liefting
16:11 07 Jun 19
Scherpe prijs voor een vakkundig geinstalleerde set zonnepanelen.
Hans Spil
Hans Spil
09:48 27 Apr 19
Mooie installatie gedaan door 2 hele aardige medewerkers van Green Energie. In vergelijking met de buren veel... professioneler aangelegd. Zeer goede prijs /kwaliteit als ik het zo zie.lees meer
hennie staal
hennie staal
13:07 24 Apr 19
heel fijn bedrijf vlotte en correcte werknemers .
Ron Van Weezep
Ron Van Weezep
12:13 21 Jan 19
Alleen maar goede ervaringen met Green Energy. Onze wensen voor zonnepanelen waren: a) merkpanelen, b)... micro-omvormers, c) een bedrijf aangesloten bij een garantiefonds. Green Energy voldeed aan al onze wensen en alles werd in rap tempo afgewerkt, zoals onze vragen en de offertes. Na ons akkoord werden de panelen al na acht dagen gemonteerd en sinds enkele (alleen nog maar zonnige) dagen hebben we onze eigen energiecentrale en we zijn we erg tevreden.lees meer
Dan m
Dan m
16:43 17 Dec 18
Heel veel offertes opgevraagd en aardig wat mensen over de vloer gehad, maar alleen bij Green Energy voelden we ons... echt gehoord en begrepen. We wilden panelen op ons schuine dak met dakfolie en uiteraard wilden we de zekerheid dat dit goedkomt zonder lekkage. Ze stuurden eerst een dakdekker om de situatie te beoordelen en daarna alle opties te bespreken. Over een aantal weken veel en zeer prettig gecommuniceerd (met dank aan Titia!) Toen op een ochtend in 4 uur de hele klus geklaard, goed voorbereid met kundige mensen aan het werk. We zijn zeer te spreken over de hele gang van zaken en verheugen ons nu op het opwekken van onze eigen stroom ???? Bedankt uit Lelystad van Dan en Tatjanalees meer
Volgende beoordelingen