Wek zelf stroom op en bespaar flink op uw energierekening door zonnepanelen te laten plaatsen. Investeer vandaag in zonnepanelen en verdien uw investering met 7 jaar terug.

U kunt € 450,- per jaar besparen door zonnepanelen te laten plaatsen*

De berekening is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 2250 kWh per jaar. Uw persoonlijke rendement kan verschillen.

Uw voordelen wanneer u zonnepanelen door Green Energy Company laat plaatsen

 • Terugverdientijd van 7 jaar

  De investering in zonnepanelen verdient u gemiddeld binnen 7 jaar terug. Na 7 jaar geniet u dus van gratis stroom!
 • Solar Specialist installateurs

  Als u zonnepanelen laat plaatsen door een geregistreerd Solar Specialist heeft u de garantie dat de panelen professioneel geïnstalleerd worden.
 • 15 jaar garantie op zonnepanelen

  Alle zonnepanelen uit ons assortiment worden gemonteerd met 15 jaar garantie. Mocht er in deze periode toch iets gebeuren, dan verhelpen we het binnen 24 uur.
 • Kosteloos voorrijden

  Wij plaatsen zonnepanelen door heel Nederland. Onze installateurs komen gratis langs voor de installatie, waar u ook woont of gevestigd bent.

Zonnepanelen: na 7 jaar genieten van gratis stroom

Zonnepanelen zijn een duurzame investering die tientallen jaren meegaan. De investering verdient u gemiddeld in 7 jaar terug, dat betekent dat u jarenlang geniet van gratis stroom. Bovendien helpen wij u bij de btw-teruggave waar u recht op heeft.

Zonnepanelen laten plaatsen betekent 18 jaar gratis stroom!

Zonnepanelen laten plaatsen is een duurzame investering. U investeert eenmalig voor een besparing op de lange termijn. Na het plaatsen van de zonnepanelen zult u merken dat de energiekosten aanzienlijk zullen dalen. Met al die besparingen heeft u de investering na 7 jaar volledig terugverdiend. Daarbij gaan de zonnepanelen van Green Energy Company gegarandeerd 25 jaar mee. Na de terugverdientijd van 7 jaar profiteert u dus van 18 jaar gratis stroom.

Laat u vrijblijvend adviseren met onze rekentool Neem contact op voor meer informatie

Welke zonnepanelen laten plaatsen?

Er zijn vele verschillende zonnepanelen op de markt, maar welke moet u nu laten plaatsen? Bij Green Energy Company heeft u de keuze tussen de zonnepanelen van diverse grote merken. Elk type zonnepaneel heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Hieronder ziet u een overzicht van het aanbod van Green Energy Company. Benieuwd welk zonnepaneel past bij uw situatie? U kunt ons geheel vrijblijvend om advies vragen. Neem hiervoor contact met ons op via 088 999 1000.

Ons aanbod zonnepanelen

Solar Specialisten bieden uitsluitend de beste kwaliteit zonnepanelen, die minimaal 25 jaar meegaan. In ons aanbod zult u dan ook alleen de bekende A-merken vinden die voldoen aan de Europese kwaliteitsstandaarden.

Bekijk ons aanbod zonnepanelen en bepaal met behulp van onze rekenmodule welke zonnepanelen het meest rendabel zijn. Wilt u advies van een van onze specialisten? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 088 – 999 1000.

Ons aanbod zonnepanelen

Ons aanbod omvormers

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in gelijkstroom, maar onze huishoudelijke apparaten werken op wisselstroom. Om zonne-energie om te zetten in bruikbare stroom, heeft u een omvormer nodig. Een goede omvormer draagt bij aan het optimaliseren van de energieopbrengst, laat u daarom adviseren door een specialist welke omvormer het best bij uw zonne-energiesysteem past.

Ons aanbod omvormers

Zonnepanelen geplaatst in Weesp

Aantal zonnepanelen: 20 zonnepanelen

Type zonnepanelen: LG Solar 320 Wp

Type omvormer: SolarEdge 7K

Verwachte opbrengst is: 5.800 kWh

Meer over dit project

Zonnepanelen geplaatst in Weesp

Aantal zonnepanelen: 18 zonnepanelen

Type zonnepanelen: Axitec 300 Wp

Type omvormer: Solax X1 Boost 5.0

Verwacht vermogen: 5.100 kWh per jaar

Meer over dit project

Zonnepanelen geplaatst in Culemborg

Aantal zonnepanelen: 15 zonnepanelen

Type zonnepanelen: LG Solar 320 Wp

Totaal vermogen: 4.800 Wp

Meer over dit project

Green Energy Company plaatst zonnepanelen in heel Nederland, waaronder in:

greencompanysquare

Wetgeving over zonnepanelen in de gemeente Weesp

Weesp kent een aantal regelingen die het investeren in duurzame energie aantrekkelijk maken. Deze regelingen betreffen zowel particulieren als bedrijven. Zeker als de aanschaf van zonnepanelen projectmatig plaatsvindt kan aanspraak worden gemaakt op het duurzaamheidsfonds. Een dergelijke regeling is er ook voor particulieren die gezamenlijk investeren in zonnepanelen. Hiervoor zijn bijzondere fiscale regelingen van toepassing. Afgezien van het voordeel van toepassing van het lage BTW tarief op arbeidsuren bij de plaatsing van zonnepanelen is er in Weesp ook de mogelijkheid om voor verenigingen van eigenaren gratis advies op het gebied van duurzame energie te krijgen.

Subsidie voor zonnepanelen in Weesp

Voor een aantal maatregelen stelt de landelijke overheid subsidie beschikbaar. Soms is een pot leeg, of komt er een andere beschikbaar. Kijk daarom voor de meest recente informatie op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Op de Energiesubsidiewijzer vindt u informatie over subsidies en over duurzaamheidsleningen, dat zijn leningen tegen een gunstig tarief.

Vergunning zonnepanelen Weesp

Woont u in Weesp in het buitengebied? Dan kunt u zonder vergunning zonnepanelen laten installeren. Woont u in een historisch pand in het centrum van Weesp, dan geldt dit als beschermd stadsgezicht. Het doel van deze aanwijzing is om de historische structuur en ruimtelijke kwaliteit te behouden. Hier moet eerst een vergunning worden aangevraagd alvorens er zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Saldering op zonne-energie

Op zonnige dagen verbruikt een gemiddeld huishouden minder energie dan de zonnepanelen opwekken. Op deze dagen levert u dus energie terug aan het net. De teruggeleverde energie wordt dan verrekend op de eindafrekening van de energieleverancier. Deze regeling heet ‘salderen’. Het overschot aan gewonnen stroom verdwijnt dus niet: zo heeft u altijd profijt van de panelen. Wanneer blijkt dat u meer geleverd dan afgenomen heeft, krijgt u van de energieleverancier zelfs geld terug.

Zonnepanelen laten plaatsen door Green Energy Company beperkt zich niet alleen tot de aanschaf van de panelen en de installatie. Wij helpen u geheel gratis met de mogelijke subsidie, de BTW terugvraag en de vergunning.

Waarom u moet kiezen voor zonnepanelen in Weesp

Zonnepanelen hebben vele voordelen. Wij beschrijven hieronder de voornaamste redenen om te kiezen voor zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand in Weesp.

 • Bijdragen aan een beter milieu

  Met zonnepanelen draagt u uw steentje bij aan het verbeteren van het milieu. De zon is de duurzaamste energiebron die er bestaat. Door te kiezen voor zonnepanelen vermindert u uw CO2-uitstoot aanzienlijk en dit draagt bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

 • Bespaar op uw energierekening

  De belangrijkste reden om te kiezen voor zonnepanelen is nog steeds het financiële plaatje. Door zelf energie op te wekken, worden uw maandlasten aanzienlijk lager.

 • Verhoog de waarde van uw huis

  Huizen met zonnepanelen krijgen een beter energielabel en dit draagt bij aan de waarde van uw woning. Daarbij is een huis met lagere maandlasten aantrekkelijker voor een potentiële koper.

Laat u vrijblijvend adviseren met onze rekentool Neem contact op voor meer informatie

Vrijblijvend advies van Green Energy Company

Overweegt u om zonnepanelen te laten plaatsen in Weesp? Green Energy Company helpt u graag bij het maken van de keuze voor panelen of omvormers. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, of laat u door ons adviseren met onze rekenmodule. Wij kunnen ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te inventariseren.