Bespaar geld op uw energierekening en laat zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand plaatsen in Purmerend. Een investering in zonnepanelen is gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend, waarna u profiteert van gratis stroom.

Bereken uw kostenbesparing met zonnepanelen

Bereken direct hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.
Mijn kostenbesparing uitrekenen

Bespaar € 450,- per jaar op uw energierekening met zonnepanelen*

De berekening is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 2250 kWh per jaar. Uw persoonlijke rendement kan verschillen.

Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen in onze online rekenmodule. Binnen enkele stappen heeft u inzicht in uw mogelijke kostenbesparing.
Bel naar 088 – 999 1000 indien u de mogelijkheden van zonnepanelen telefonisch wilt bespreken met een van onze specialisten of vraag direct een offerte aan:
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bereken uw kostenbesparing met zonnepanelen

Bereken direct hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Mijn kostenbesparing uitrekenen

Geniet bij Green Energy Company van nog meer korting door samen met minimaal 3 andere huishoudens een projectaanvraag in te dienen voor het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend.

Meer informatie over zonnepanelen in Purmerend

Via onderstaand menu navigeert u snel naar de gewenste informatie

 

U profiteert van onze Solar Specialist voordelen


 • Terugverdientijd van 7 jaar

  Onze zonnepanelen worden gemiddeld in 7 jaar terugverdiend. Na 7 jaar geniet u dus van gratis stroom!


 • Erkend Solar Specialist

  We zijn erkend Solar Specialist en al onze werknemers zijn geregistreerd specialist. Dit garandeert u van een professionele montage en installatie.


 • 15 jaar garantie

  Wij installeren de zonnepanelen zeer zorgvuldig en geven u 15 jaar garantie. Na deze periode komen we langs voor een uitgebreide onderhoudsbeurt.


 • Geen voorrijkosten

  U betaalt geen voorrijkosten voor de installatie. We komen gratis langs in heel Nederland en u betaalt geen onverwachte kosten.

Zonnepanelen: een langetermijninvestering, binnen 7 jaar terugverdiend

Investeren in zonnepanelen levert u een winst op die vergelijkbaar is met 6% rente op een spaarrekening. Door te investeren in een zonnepanelensysteem kiest u voor een duurzame investering die meer dan 25 jaar meegaat en die u gemiddeld na 7 jaar terugverdient. Na 7 jaar profiteert u dus van gratis stroom!
zonnepanelen

Vele particulieren en bedrijven profiteren al van de voordelen van zonnepanelen. Kiest u voor kwaliteitszonnepanelen van Green Energy Company, dan:

 • Bespaart u geld op de energiekosten
 • Verhoogt u de waarde van uw woning of bedrijfspand
 • Bent u onafhankelijk van de prijzen van uw energieleverancier
 • Draagt u bij aan een schoner milieu en een betere toekomst

Onze werkwijze

Wij werken op twee manieren die van toepassing zijn voor particulieren en bedrijven.

 1. Akkoord op offerte na telefonisch adviesgesprek

Vraag online een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen door te nemen. Op basis van uw adresgegevens stellen we een advies op voor het aantal zonnepanelen om rendabel te zijn.

Na uw akkoord op de offerte komt een van onze Solar Specialisten bij u langs om dakonderzoek te doen. De uitkomsten van het onderzoek bespreken we met u. U geeft uw wensen door en vervolgens worden de datum en tijd van plaatsing afgesproken.

 1. Adviesgesprek op locatie, daarna offerte
  U neemt contact met ons op via de website en we plannen een adviesgesprek bij u op locatie in. Tijdens het gesprek voert onze specialist dakonderzoek uit en informeert hij u over de zonnepanelen die het meest rendabel zijn voor uw dak. U geeft uw wensen door en vervolgens stellen we een offerte op.

Een adviesgesprek kost 150 euro, maar als u de offerte accepteert ontvangt u dit bedrag als korting op de factuur.

Wilt u advies over welke zonnepanelen het meest rendabel zijn op uw dak? Neem dan contact met ons op, we geven u graag advies:

088 – 999 1000  info@greenenergycompany.nl

Ons aanbod zonnepanelen

Bij Solar Specialist Green Energy Company maken we alleen gebruik van zonnepanelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit topmerken zonnepanelen. Bekijk onze zonnepanelen of neem contact op voor een offerte op maat.


Zonnepanelen bekijken
Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom. Al onze huishoudelijke apparaten werken echter op zogenaamde wisselstroom. Met behulp van de juiste omvormer zet u gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Een juiste omvormer is erg belangrijk voor een goede omvorming. Bekijk ons aanbod omvormers, hybride omvormers of neem contact op voor meer informatie of advies.

Zonnepaneelregelingen en subsidie in Purmerend

Wanneer u zonnepanelen laat plaatsen op uw woning in Purmerend profiteert u van het recht op btw-teruggave. Dit vormt een gemiddelde besparing van 16 tot 18% op uw totale investering.

Om de productie van schone energie te stimuleren zijn er bovendien verschillende mogelijkheden om een extra rendabele lening af te sluiten. Deze leningen zijn speciaal voor het financieren van duurzame projecten. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met de adviseurs van Green Energy Company via info@greenenergycompany.nl of telefoonnummer 088 – 999 1000.

Subsidieregeling voor bedrijven

Om de productie van duurzame energie te stimuleren bij bedrijven en non-profitorganisaties in Purmerend heeft de Rijksoverheid een subsidie beschikbaar gesteld: de SDE+ regeling. Om te kunnen profiteren van de SDE+ regeling (Stimulering Duurzame Energieproductie) dient uw bedrijf aan verschillende voorwaarden te voldoen. Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid. Bij vragen of meer informatie zijn onze adviseurs ook bereikbaar via telefoonnummer 088 – 999 1000.

 • Vergunning voor zonnepanelen in Purmerend

  In de meeste gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen wanneer u zonnepanelen laat plaatsen in Purmerend. Er geldt echter een uitzondering wanneer u in een beschermd stadsgezicht of monumentaal pand woont.

Btw op zonnepanelen terugvragen

De btw op de aanschaf en de installatie van zonnepanelen kunt u als particulier terugvragen van de Belastingdienst. Bij 10 zonnepanelen levert dit u al gauw een teruggave van € 750,- op.

Op de dag van de installatie krijgt u een formulier om de btw-teruggave op te starten van onze installateurs. Bovendien helpen we u bij de afwikkeling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Op de lange termijn is het rendement van een investering in zonnepanelen winstgevend en daardoor aantrekkelijk voor particulieren en bedrijven. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is Nederland een zeer geschikt land om zonnepanelen te plaatsen. De voordelen van zonnepanelen op het dak van uw woning, bedrijfspand of kantoor in Purmerend:

 • Kosten besparen op uw energierekening

  Uw energierekening heeft maandelijks een groot aandeel in uw vaste lasten. Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, waardoor u maandelijks een aanzienlijk geldbedrag bespaart. Uw jaarlijkse besparing kan uiteindelijk oplopen tot honderden euro’s.

 • Waarde verhogen van uw woning of bedrijfspand

  Zonnepanelen zorgen ervoor dat het energielabel van uw woning of bedrijfspand verbetert en met een beter energielabel verhoogt u de algehele waarde van uw pand. Een duurzame woning of duurzaam pand zorgt voor lagere vaste lasten in vergelijking met andere gebouwen, waardoor het aantrekkelijker voor potentiële kopers is.

 • Zonne-energie is gratis en schoon

  De zon is de schoonste en groenste energiebron die wij tot onze beschikking hebben. In vergelijking met fossiele brandstoffen zoals kolen en gas, stoot de zon 10 tot 50 keer minder CO2 uit. Met zonnepanelen draagt u dus bij aan zowel een schoner milieu als een betere toekomst.

Ik kies voor duurzaam

Projecten uit Purmerend

Het rendement van zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de plaatsing van de zonnepanelen en het soort dak waarop ze bevestigd worden. Hieronder ziet u een aantal succesvolle projecten uit Purmerend waarbij we zonnepanelen geplaatst hebben.

 

Wij hebben ons erg in de zonnepanelen moeten verdiepen om erachter te komen wat wij wilden. Green Energy Company is bij ons langs geweest voor een zeer informatief gesprek en uitleg op onze vragen. Verder hebben zij wel 10 offertes gemaakt, omdat wij steeds twijfelden over de opstelling/ de hoeveelheid panelen, etc. en dat deden zij met ellenlang geduld! Ik beveel Green Energy Company van harte aan, je weet dat het gewoon goed komt door het contact wat je met hen hebt.

Sharon Gerritsen

 

 

Prettig gesprek thuis, goede informatie, prima offerte met goede informatie over panelen, plaatsing, terugverdientijd e.d., steeds snelle reactie op de vragen en plaatsing op korte termijn. Goede en prettig verlopen installatie. Goed overleg over ligging kabels, plaatsing omvormer e.d. Aan het einde van de dag een prima werkend systeem opgeleverd.
Complimenten voor de aanpak en resultaat.

J.C. van Elderen

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand kunnen opleveren? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een adviesgesprek bij u op locatie, bel dan naar telefoonnummer 088 – 999 1000.