Met zonnepanelen op het dak van uw huis of bedrijf in Heerhugowaard kunt u direct uw eigen stroom opwekken. Het zonlicht wordt omgezet in groene elektriciteit, waardoor u zowel het milieu minder belast als energiekosten bespaart. Kiest u voor de zonnepanelen van Green Energy Company dan geniet u van vele voordelen:

U bespaart op uw energierekening
U bent niet langer afhankelijk van uw energieleverancier
Uw woning verhoogt in waarde
U draagt bij aan een beter milieu
U krijgt een totaalservice

Wanneer u het plaatsen van zonnepanelen in Heerhugowaard overweegt, staan de erkende specialisten van Green Energy Company u bij van advies tot het onderhoud. Kortom: u geniet bij Green Energy Company van een totaalservice.

Ja! Ik wil besparen op mijn energierekeningBel ons voor meer informatie of advies: 088 – 999 1000

 

De voordelen van zonnepanelen in Heerhugowaard

U bespaart op uw energierekening

Het grootste voordeel van zonnepanelen is dat u honderden euro’s per jaar kunt besparen op uw energierekening doordat u voortaan zelf uw stroom opwekt. Aangezien uw energiekosten een groot aandeel hebben in uw maandelijkse vaste lasten zult elke maand merken dat u geld overhoudt. U bent daarnaast ook niet langer afhankelijk van uw energieleverancier.

Uw huis wordt meer waard

Met de plaatsing van een zonnepanelensysteem verbetert u het energielabel van uw woning, hierdoor stijgt de waarde van uw woning. Bovendien is uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, doordat de vaste lasten lager zijn dan normaliter.

U draagt bij aan een beter milieu

Met zonnepanelen produceert u uw eigen duurzame energie. Zonne-energie is eindeloos beschikbaar en er komen bovendien nauwelijks milieubelastende stoffen (zoals CO2) vrij. Zo draagt u bij aan een beter milieu en een betere toekomst.

Vraag een gratis offerte aan

U heeft de mogelijkheid om op twee manieren zonnepanelen te laten plaatsen:

1. Eerst akkoord op offerte na telefonisch adviesgesprek

Na het aanvragen van een offerte, nemen we contact met u op om uw wensen te bepalen. Op basis van uw adresgegevens maken we een tekening en een berekening van de hoeveelheid zonnepanelen die op het dak passen. Hiervoor gebruiken we een geavanceerd programma die gebruikmaakt van diverse kaarten.
Gaat u akkoord met de offerte? Dan komt een van onze Solar Specialisten om dakonderzoek te doen. Hij controleert of de berekeningen kloppen en of de zonnepanelen inderdaad geplaatst kunnen worden. De uitkomsten van het onderzoek bespreekt hij direct met u. Daarnaast geeft hij advies over de plaats waar de omvormer het beste geplaatst kan worden. Ook wordt de route van de bekabeling en de datum voor de installatie met u afgestemd. Vervolgens worden de zonnepanelen op de afgesproken datum en tijd geplaatst.

2. Eerst adviesgesprek op locatie, daarna offerte

Via de website neemt u contact met ons op. Vervolgens plannen we een adviesgesprek op locatie. Tijdens dit adviesgesprek vertelt onze Solar Specialist u precies welke mogelijkheden u heeft. De specialist legt u ook uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen zonnepanelen en welke combinatie het meest rendabel is voor uw woning. Tijdens dit gesprek wordt het dakonderzoek uitgevoerd en stellen we een offerte op.

Een oriënterend adviesgesprek kost € 150,- maar als u de offerte accepteert, ontvangt u € 150,- korting op de factuur als de zonnepanelen zijn geplaatst.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van omvormers of zonnepanelen? We geven u graag advies:

088 – 999 1000  info@greenenergycompany.nl

Investeren in zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen is een investering voor de lange termijn. Bij Green Energy Company verdient u deze investering in gemiddeld 7 jaar terug. Na deze 7 jaar profiteert u volledig van het rendement dat de zon opbrengt. Kiest u voor zonnepanelen van Green Energy Company, dan kiest u voor kwaliteitszonnepanelen die gemiddeld 25 jaar meegaan. U geniet na uw investeringstijd dus van 18 jaar gratis stroom.

terugverdienen-zonnepanelen-investering

 

Wat leveren zonnepanelen in Heerhugowaard u op?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Hoe meer zonlicht de zonnepanelen ontvangen, hoe meer energie er opgewerkt kan worden. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, heeft Nederland een zeer geschikt klimaat om zonne-energie op te wekken. Hoeveel rendement uw zonnepanelen uiteindelijk zullen opleveren, is afhankelijk van het soort dak dat u heeft en de positie van de zonnepanelen.

De specialisten van Green Energy Company geven u graag advies hoe u een maximaal rendement kunt behalen. Door nauwkeurig de meest gunstige positie ten opzichte van de zon te berekenen, geniet u van de kortst mogelijke terugverdientijd en het hoogste rendement. Voor een adviesgesprek rekenen wij € 150,00 euro. U krijgt dan een betrouwbaar advies en eerlijk antwoord op al uw vragen over zonne-energie. Wanneer u overgaat tot opdracht bij ons, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Vraag een gesprek aan

 

Salderen van zonne-energie in Heerhugowaard

Tijdens zonnige dagen leveren uw zonnepanelen in de meeste gevallen meer energie op dan u verbruikt. De energie die u extra produceert wordt automatisch teruggeleverd aan uw energieleverancier; dit proces noemt men salderen. Tegelijkertijd levert uw energieleverancier op dagen dat het iets minder zonnig is weer extra energie aan. Wanneer u uiteindelijk meer energie opgewekt dan ontvangen, krijgt u van uw energieleverancier een terugleververgoeding. De prijs van deze terugleververgoeding is afhankelijk van uw leverancier en zal automatisch meestijgen wanneer de energieprijzen stijgen.

 

De garantie bij Green Energy Company

Bij Green Energy Company doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw zonnepanelen systeem. Onze zonnepanelen hebben dan ook een gemiddelde levensduur van 25 jaar. U geniet bovendien van 10 tot 12 jaar fabrieksgarantie op alle materialen.

Daarnaast krijgt u bij Green Energy Company 8 jaar garantie op de installatie. Dat betekent dat tijdens deze eerste drie jaar al uw problemen en storingen kosteloos verholpen worden. Na dit garantietermijn zullen onze installateurs nog eenmaal kosteloos een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u verzekerd bent van een goede installatie. En omdat onze zonnepaneleninstallatie zeer onderhoudsarm zijn, heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar.

Vraag een gesprek aan

 

Subsidieregeling zonnepanelen in Gemeente Heerhugowaard

In Heerhugowaard werken de gemeente, bedrijven en particulieren veel samen aan een duurzame toekomst. Bij het aanschaffen van zonnepanelen bij u in Heerhugowaard kunt u daarom profiteren van het recht op btw-teruggaf. Hiermee kunt u de btw terugvragen van zowel de materiaal- als installatiekosten, gemiddeld is dit 16 tot 18% van uw totale investering.

Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden om een rendabele lening af te sluiten, speciaal voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn verschillende banken die een speciale lening aanbieden voor duurzame maatregelen. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? De specialisten van Green Energy Company geven u graag advies.

 

Subsidie op zonnepanelen bij bedrijven in Heerhugowaard

Bedrijven kunnen, indien zij aan de opgestelde voorwaarden voldoen, gebruik maken van de SDE+ regeling (Stimulering Duurzame Energieproductie). DE SDE+ regeling is een ministeriële regeling die het investeren in zonnepanelen voor bedrijven en non-profit organisaties aantrekkelijker maakt. Zo wil de rijksoverheid bedrijven in Heerhugowaard stimuleren om schone en duurzame energie te produceren.

Om gebruik te kunnen maken van SDE+ regeling dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Bezoek voor de voorwaarden en het aanvragen van een subsidie de website van de rijksoverheid. Heeft u al een subsidie of wilt u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Neem contact op

Offerte aanvragen

 

Samen besparen op zonnepanelen in Heerhugowaard?

U kunt bij Green Energy Company genieten van extra korting op uw zonnepanelen wanneer u met minimaal 3 andere huishoudens in Heerhugowaard een project aanvraagt.

Vergunning voor zonnepanelen in Heerhugowaard

Wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen in Heerhugowaard hoeft u in de meeste gevallen geen vergunning aan te vragen. Behalve wanneer uw woning een monumentaal pand is of in een beschermd stadsgezicht staat; in deze gevallen dient u contact op te nemen met de gemeente.

De zonnepanelen van Green Energy Company

Bij Green Energy Company willen wij dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de voordelen van zonnepanelen. Ons assortiment bestaat dan ook enkel uit de beste zonnepaneelsystemen van topkwaliteit.

Solar Frontier zonnepaneel
Solar Frontier
Zonnepanelen
BenQ zonnepaneel
BenQ
Zonnepanelen
LG zonnepaneel
LG
Zonnepanelen
Astronergy Zonnepaneel
Astronergy
Zonnepanelen
amerisolar zonnepaneel
Amerisolar
Zonnepanelen

 

Onze merken omvormers

Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom. De elektrische apparaten die u dagelijks gebruikt werken echter op wisselstroom. Door een omvormer te plaatsen wordt gelijkstroom omgezet in bruikbare wisselstroom. Een juiste omvormer is erg belangrijk voor een goede omvorming, Green Energy Company geeft u graag advies.

SolarEdge SE Omvormer
SolarEdge SE
Omvormers
SMA Sunny Boy Omvormer
SMA Sunny Boy
Omvormers
Fronius Omvormer
Fronius
Omvormers
Delta Omvormer
Delta
Omvormers

 

Ervaringen van klanten in Heerhugowaard

G.P.J. Bakker – Zonnepanelen geplaatst in oktober 2015

‘Wij zijn zeer tevreden over zowel het advies als de plaatsing van de zonnepanelen. De installateurs werkten heel netjes, alle rotzooi is opgeruimd en ze waren ook snel klaar. We hebben nu twee maanden zonnepanelen op ons dak, en de voorspelling van Green Energy Company komen tot nu toe perfect uit. ‘

 

Kies in Heerhugowaard voor zonnepanelen van Green Energy Company

Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen opleveren? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Green Energy Company.

 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw energieverbruik per jaar in kWh

Uw dakoppervlak in m2

Onderwerp

Uw bericht

Adresgegevens

Verfmolen 66
1622 LP Hoorn
T +31 (0)6 – 55060317
T +31 (0)6 – 44840891
E info@greenenergycompany.nl

DIRECT CONTACT

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

BEKIJK DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

NAAR OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.