Met zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf in Den Helder verlaagt u de kosten van uw energierekening en bespaart u veel geld. De investering in zonnepanelen is gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend en met een levensduur van ruim 25 jaar betekent dat tientallen jaren gratis stroom.

Bereken uw kostenbesparing met zonnepanelen

Bereken direct hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Mijn kostenbesparing uitrekenen

Bespaar € 450,- per jaar op uw energierekening met zonnepanelen*

De berekening is gebaseerd op een systeem met 10 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 2250 kWh per jaar. Uw persoonlijke rendement kan verschillen.

Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen in onze online rekenmodule. Binnen enkele stappen heeft u inzicht in uw mogelijke kostenbesparing.
Bel naar 088 – 999 1000 indien u de mogelijkheden van zonnepanelen telefonisch wilt bespreken met een van onze specialisten of vraag direct een offerte aan:
Vrijblijvende offerte aanvragen

Bereken uw kostenbesparing met zonnepanelen

Bereken direct hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Mijn kostenbesparing uitrekenen

Meer informatie over zonnepanelen in Den Helder

Via onderstaand menu navigeert u snel naar de gewenste informatie

U profiteert van onze Solar Specialist voordelen


 • Zonnepanelen in 7 jaar terugverdiend

  Zonnepanelen zijn gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend. Na 7 jaar profiteert u dus van gratis stroom!


 • Geregistreerd Solar Specialist

  Green Energy Company is erkend Solar Specialist. Dit geeft u de garantie dat onze zonnepanelen professioneel geïnstalleerd worden.


 • 15 jaar garantie op zonnepanelen

  Onze zonnepanelen worden met 15 jaar garantie geïnstalleerd. Mocht er iets gebeuren, dan verhelpen we het probleem binnen 24 uur.


 • Gratis voorrijden

  U betaalt geen voorrijkosten. Waar u ook woont of gevestigd bent in Nederland, onze installateurs komen gratis langs voor de installatie.

Zonnepanelen: een langetermijninvestering, binnen 7 jaar terugverdiend

Investeren in zonnepanelen levert u een winst op die vergelijkbaar is met 6% rente op een spaarrekening. Door te investeren in een zonnepanelensysteem kiest u voor een duurzame investering die meer dan 25 jaar meegaat en die u gemiddeld na 7 jaar terugverdient. Na 7 jaar profiteert u dus van gratis stroom!
zonnepanelen

Vele particulieren en bedrijven profiteren al van de voordelen van zonnepanelen. Kiest u voor kwaliteitszonnepanelen van Green Energy Company, dan:

 • Bespaart u geld op de energiekosten
 • Verhoogt u de waarde van uw woning of bedrijfspand
 • Bent u onafhankelijk van de prijzen van uw energieleverancier
 • Draagt u bij aan een schoner milieu en een betere toekomst

Onze werkwijze

Wij werken volledig op maat, waarbij we twee werkwijzen hanteren:

 1. Akkoord op offerte na telefonisch adviesgesprek
 2. Vraag een offerte aan en we nemen contact op om uw wensen te bespreken. Tijdens het gesprek overleggen we onze adviezen en uw wensen.

  Na akkoord op de offerte komt een van onze Solar Specialisten bij u langs om de mogelijkheden van uw dak te onderzoeken. Tot slot worden de zonnepanelen op de afgesproken datum en tijd geplaatst.

 1. Adviesgesprek op locatie, daarna offerte
 2. Vraag een adviesgesprek bij u op locatie aan en laat een van onze Solar Specialisten dakonderzoek uitvoeren. De specialist geeft u advies over de zonnepanelen en u geeft uw wensen door. Hierna ontvangt u desgewenst een offerte.

  Na akkoord op de offerte plaatsen we de zonnepanelen doorgaans binnen twee weken.

Voor een oriënterend adviesgesprek brengen we 150 euro in rekening, maar als u de offerte accepteert ontvangt u dit bedrag als korting op de factuur.

Wilt u advies over welke zonnepanelen het meest rendabel zijn op uw dak? Neem dan contact met ons op, we geven u graag advies:

088 – 999 1000  info@greenenergycompany.nl

Ons aanbod zonnepanelen

Bij Solar Specialist Green Energy Company maken we alleen gebruik van zonnepanelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit topmerken zonnepanelen. Bekijk onze zonnepanelen of neem contact op voor een offerte op maat.


Zonnepanelen bekijken

Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom. Al onze huishoudelijke apparaten werken echter op zogenaamde wisselstroom. Met behulp van de juiste omvormer zet u gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Een juiste omvormer is erg belangrijk voor een goede omvorming. Bekijk ons aanbod omvormers, hybride omvormers of neem contact op voor meer informatie of advies.

Zonnepaneelregelingen en subsidie in Den Helder

Er is geen landelijke regeling die subsidie biedt voor zonnepanelen, maar particulieren kunnen btw terugvragen. Dit maakt zonnepanelen laten plaatsen financieel aantrekkelijk. De gemeente Den Helder biedt geen specifieke mogelijkheden om zonnepanelen te stimuleren.

Bedrijven die zonnepanelen laten plaatsen maken bij een groot zonne-energiesysteem aanspraak op de SDE+ regeling (Stimulering Duurzame Energieproductie). De aansluiting dient dan groter te zijn dan 3×80 ampère. Dit is een regeling van de overheid om de productie van schone en duurzame energie te stimuleren.

Bedrijven met aansluitingen kleiner dan 3×80 ampère kunnen gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) en KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek). Bekijk ook de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over subsidie.

 • Vergunning voor zonnepanelen in Den Helder

  Het is over het algemeen niet nodig om bij de gemeente Den Helder een vergunning aan te vragen wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen. Hier zijn echter uitzonderingen op: monumentale panden en beschermde stadsgezichten. Ook wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op een gevel heeft u mogelijk een vergunning nodig. Informeer in deze gevallen eerst bij uw gemeente of bekijk de website van de Rijksoverheid over een eventueel benodigde vergunning.

Uw recht op btw-teruggave

Wanneer u als particulier zonnepanelen koopt, heeft u recht op btw-teruggave. De btw op de aanschaf en de installatie kunt u terugvragen van de Belastingdienst. Bij 10 zonnepanelen levert dit u al gauw een teruggave van € 750,- op.
Op de dag van de installatie geven onze installateurs u een formulier om de btw-teruggave op te starten. We helpen u ook bij de afwikkeling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Waarom moet ik kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben vele voordelen, waaronder:

 • Gratis zonne-energie

  De zoninstraling in Den Helder is ongeveer 1120 zonne-uren per jaar. Daarmee is Den Helder een van de beste plaatsen in Nederland om zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen die in Den Helder op het zuiden zijn gericht, leveren namelijk veel vermogen op.

 • Geld besparen op uw energierekening

  Een duurzame investering die in gemiddeld 7 jaar terugverdiend is: zonnepanelen op uw dak. Daarnaast hebben prijsstijgingen van uw energieleverancier geen invloed meer op uw kosten.

 • Waardeverhoging van uw huis of bedrijfspand

  Zonnepanelen op het dak verhogen de waarde van uw huis of pand, omdat ze zorgen voor een groener energielabel. Lagere maandlasten maken uw huis of kantoor aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Ik kies voor duurzaam

Klantervaringen en projecten uit Den Helder

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het aantal zonnepanelen dat optimaal is voor uw dak is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid energie die u verbruikt. Wij komen graag langs voor een adviesgesprek en dakonderzoek om de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand te bespreken. U krijgt een betrouwbaar advies en eerlijk antwoord op al uw vragen over zonne-energie.

Bent u benieuwd wat zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand kunnen opleveren? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een adviesgesprek bij u op locatie, bel dan naar telefoonnummer 088 – 999 1000.