Onze werkwijze

U kunt een offerte aanvraag doen voor zonnepanelen, sedum, laadpalen, zonneboiler, warmtepomp en vloerverwarming. Wij nemen contact met u op om uw wensen door te spreken en advies te geven. Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij een systeem dat bij u past en stellen wij een offerte op. Na het versturen van de offerte zoeken wij weer contact met u.

Als uw dak eerst aan vernieuwing toe is, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden omdat wij dakdekkers in dienst hebben. Zo kunt u het hele traject bij een bedrijf laten uitvoeren. Dat verkort de wachttijd aanzienlijk, het project kan binnen relatief korte tijd worden uitgevoerd.

Voor zonnepanelen kunt u ook de dakscan doen. Uit de dakscan rolt een prijsindicatie. Vaak is dat nog niet genoeg om een goede beslissing te nemen. Daarom nemen wij contact met u op om eventuele vragen door te spreken en een offerte op maat te maken.

Na het akkoord op de offerte maken wij een afspraak met u voor een schouw. Er komt een installateur bij u langs om de situatie te bekijken en alles door te spreken. Zo voorkomen we verrassingen op de dag van installatie. De installateur die de schouw heeft gedaan, is ook een van de installateurs die bij u komt installeren. Zo weet u zeker dat wat met u is afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd en dat de installatie op de dag van afspraak gewoon doorgang kan vinden.

In principe is het mogelijk om binnen twee weken na akkoord op de offerte de installatie te laten plaatsvinden.

Aangesloten bij Qbis

garatiefonds zonzeker

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?