Wie zijn wij

Met een jong en enthousiast team werken wij aan het verduurzamen van Nederland. Wij installeren zowel zonnepanelen als laadpalen, zonneboilers, warmtepompen en vloerverwarming. Daarmee kan een huishouden bijna geheel duurzaam gaan wonen. Wij vernieuwen (platte) daken en leggen sedum aan, in combinatie met zonnepanelen. Niet alleen groen aan de binnenkant, maar ook van de buitenkant!

Missie

Wij staan voor duurzaam, milieuvriendelijk en besparen. Wij streven naar een toekomst met 100% duurzame energie, door gebruik te maken van onuitputtelijke natuurelementen zoals de zon.

Visie

De visie van Green Energy Company is dat alleen met duurzame energie de mensheid kan blijven voortbestaan. Immers, de fossiele brandstoffen raken uitgeput en zonder kan onze samenleving niet voortbestaan. Bovendien wordt door de CO2 uitstoot de broeikaswerking van onze dampkring alsmaar groter. Green Energy Company denkt en handelt vanuit duurzaamheid en richt zich daarom op energie die benut kan worden voor de lange termijn. Wij stimuleren mensen zoveel mogelijk gebruik te maken van de energiebronnen die de aarde ons biedt: zon en wind.

Diensten

Het duurzame totaalpakket is wat Green Energy Company biedt aan zowel particulieren als bedrijven. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het advies, ontwerpen, leveren, installeren, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen, bieden wij nog meer duurzame oplossingen. Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen met zonnepanelen, een duurzaam sendumdak of groene gevel, een laadpaal om uw voortuig(en) elektrisch op te laden of juist op zoek bent naar een zonneboiler of warmtepomp met vloerverwarming: wij zijn u van A tot Z van dienst. Onze missie is niet voor niets 100% duurzaam!

Green Energy Company staat tevens in de Top-50 Solar:
Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie?