Duurzame wereld

Wilt u ook bijdragen aan een duurzame groene wereld, dan kan een elektrische auto een volgende stap zijn. Wanneer u elektrisch rijdt worden dure en milieubelastende fossiele brandstoffen als benzine, gas en diesel volledig overbodig. U tankt immers met stroom, thuis bij u voor de deur of elders.

Ontdek EV-box HomeLine voor particulieren

Het enige wat u dan nog nodig heeft is een laadstation om uw elektrische auto op te laden. Green Energy Company kan u als dealer van EV-Box laadstations voorzien van een juist en eerlijk advies over het laadstation dat het beste bij uw woonsituatie aansluit. Met een laadstation van EV-box kunt u gegarandeerd snel, veilig en duurzaam laden. Uiteraard wordt de installatie bij u thuis veilig verzorgd door een professionele, gecertificeerde installateur.

Laadkosten verrekenen

Green Energy Company zorgt er tevens voor dat u inzicht krijgt in uw laadsessies zodat u de kosten eenvoudig kunt verrekenen met uw werkgever of leasemaatschappij.

Ook onderweg een opgeladen auto

Naast dat u thuis kunt opladen, kunt met een EV-box laadpas en sleutelhanger bij alle EV-box laadstations terecht. De passen zijn ook te gebruiken bij alle openbare laadpalen in Nederland en binnen het EV-Box netwerk in het buitenland, maar u heeft dan wel een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig. Met dit abonnement kunt u tevens uw laadpaal op interoperabel instellen, waarmee u deze ook openbaar stelt voor anderen. Zo wordt gewerkt aan een toekomst met een optimale laadinfrastructuur voor een breed publiek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een HomeLine laadstation voor particulieren? Klik hier voor HomeLine laadpalen voor huizen en appartementen

DIRECT CONTACT

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

BEKIJK DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

NAAR OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.