Gaat u een elektrische auto rijden?

Dan is het wel zo duurzaam om deze elektrische auto zoveel mogelijk op te kunnen laden vanuit uw zonnepanelen dus direct rijden op uw zelf opgewekte zonne-energie. Zo gaat u echt groen rijden en weet u zeker dat u rijdt op groene stroom afkomstig van uw eigen dak en geen stroom gebruikt van een milieu onvriendelijke kolencentrale. Elektrisch rijden met zelf opgewekte zonnestroom, Green Energy Company kan dit voor u realiseren en helpt u om dit op fiscaal technisch vlak te verzorgen.

zonnepanelen Lelystad

Green Energy Company kent de fiscale voordelen!

Doordat er momenteel vele fiscale voordelen te behalen zijn voor de bestuurders van een BV of eenmanszaak wordt het voor u wel heel interessant gemaakt om op uw prive woning zonnepanelen van de zaak aan te schaffen en hiermee uw elektrische auto van de zaak met echte groene stroom op te laden. Zo wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker!

Hoe doet Green Energy Company dat?

Green Energy Company plaatst de zonnepanelen en kent de zakelijke subsidies. Ook als u de zonnepanelen op uw privé woning plaatst. Op deze manier rijdt u helemaal groen en wekt u uw eigen energie op en voorkomt u een hoge energierekening want een elektrische auto zorgt veelal voor een verhoging van uw energierekening van zomaar 300%. Wist u dat u wel 35% rendement op uw investering kunt halen? Dat is precies waar u als ondernemer naar op zoek bent.

Green Energy Company zorgt voor minimale inspanning en maximaal rendement want wij verzorgen eveneens de laadpaal waarmee u de auto op kunt laden. Ook op deze laadpaal is de populaire KIA regeling van toepassing. Deze regeling staat voor Kleinschaligheids Investering Aftrek. Voor de zonnepanelen kunt u zelfs 28% extra in het eerste jaar afschrijven buiten de gebruikelijke bedrijfs-economische afschrijvingen.

Zodra we het over aftrekposten en fiscale regelingen hebben weet u natuurlijk als ondernemer maar al te goed dat e.e.a. afhankelijk is van de rechtsvorm van uw bedrijf. Green Energy Company kan dit samen met uw accountant haarfijn voor u uitrekenen.

Green Energy Company maakt onderscheidt in 3 ondernemersvormen te weten de eenmanszaak, de BV en uiteindelijke ook voor de particulier want deze laatste let uiteraard ook nog steeds op de in- en uitgaande geldstroom.

Wilt u een voorbeeld ontvangen van 1 van deze 3 berekeningen vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

JA, ik ga mijn elektrische auto ook opladen met mijn zonnepanelen!

Start met maximaal fiscaal groen rijden in uw elektrische auto en tank uw eigen elektrische auto vol met uw zelf opgewekte stroom afkomstig van de zonnepanelen van uw bedrijfspand of dak uw privéwoning.

Uiteraard verzorgt Green Energy Company uw eigen laadaansluiting/laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto en zorgen wij voor het aanbrengen van de juiste meters zodat de afgenomen stroom zakelijk verrekend kan worden en u de maximale fiscaal haalbare voordelen kunt behalen.

Ook hierop kunt u de KIA regeling aanspreken welke staat voor Kleinschalige Investering Aftrek. Hierdoor geniet u de maximale fiscale aftrekmogelijkheden en kunt u ook op uw prive woning zonnepanelen plaatsen en deze laten betalen door de zaak. Want u mag uw zakelijke auto ook voorzien van brandstof op kosten van de zaak, ongeacht welk pompstation. Zonnepanelen op het dak van uw prive woning om uw zakelijke elektrische auto van energie te voorzien. Hoe mooi is dat, echt elektrisch rijden op stroom van uw eigen zonnepanelen.

Als u elektrisch gaat rijden kunt u dus zelf zorg gaan dragen voor het opwekken van uw eigen stroom ten behoeve van het voltanken van de accu van uw elektrische auto. In Tesla gaat al snel 70 tot 100 kwh om de accu op te laden. Bij de Nissan Leaf kan dit zomaar oplopen tot 60 kwh. De meeste plug in auto’s zoals de Volkswagen Golf GTE of Audi A3 E-tron en Mitsibushi outlander hebben vaak een 11 kwh accu.

Green Energy Company helpt u (letterlijk) op (de groene) weg en kan dit duurzame traject voor u begeleiden waarbij u maximaal gebruik gaat maken van de fiscale mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u eventueel meer informatie over elektrisch rijden?