Burenkorting: samen zonnepanelen kopen tegen een lage prijs

Steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor zonne-energie. Een groene ontwikkeling die wij graag stimuleren! Daarom bieden we nu een burenkorting, waarmee u nog voordeliger zonnepanelen kunt kopen. Overtuig uw buren om ook zonnepanelen aan te schaffen. Zo zetten jullie samen een stap naar een groenere wereld. En profiteren jullie allebei van een flinke korting op de aanschafprijs.

Wat houdt de burenkorting in?

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook bij het aanschaffen van zonnepanelen. Als u tegelijk met uw buren zonnepanelen koopt, krijgen jullie namelijk allebei een mooie korting van € 10 per paneel. Een mooie meevaller! Daar doet u uzelf én uw buren een groot plezier mee. Zo zetten jullie allebei een stap naar een duurzamer Nederland, naar een lagere energierekening en naar het zelf opwekken van duurzame stroom.

Offerte zonnepanelen aanvragen

zonnepanelen offerte

Hoe werkt dat: zonnepanelen met de buren kopen?

Heeft u al eens opgevangen dat uw buren, net als u, interesse hebben in zonnepanelen? Moedig uw buren dan aan om met burenkorting samen zonnepanelen te kopen bij Green Energy Company. Zo profiteert u allebei van deze korting.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Vraag allebei een gratis offerte aan. Geef bij uw aanvraag aan dat uw buren ook een offerte aanvragen. Uw buren doen hetzelfde. Dan ontvangt u van ons allebei een offerte met daarop de korting vermeld.
 2. Is de offerte akkoord? Bij u en uw buren? Dan profiteren jullie allebei van de korting op de aanschafprijs.
 3. Ontvang de factuur met korting. Na de installatie ontvangt u van ons allebei de factuur met daarop de korting verrekend.

Het is mogelijk om uzelf tegelijk met één, twee of meer buren aan te melden. Koopt u de zonnepanelen tegelijk met meer dan twee andere buren? Dan bieden we u een extra ‘Friends for Friends’-korting aan. Hierover vertellen we u graag meer bij uw offerte-aanvraag.

Vraag een dakscan aan

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds meer Nederlandse huishoudens laten zonnepanelen installeren. Dat is natuurlijk niet zonder reden. U wekt uw eigen energie op en heeft de panelen daarmee al binnen zo’n 5-7 jaar terugverdiend. Daarnaast bieden zonnepanelen nog meer voordelen:

 • Bespaar flink op uw energierekening
 • Draag bij aan een groenere wereld
 • Profiteer van een hogere woningwaarde
 • Krijg een goed rendement voor uw investering (meer dan op een spaarrekening)
 • Word minder afhankelijk van uw energieleverancier
Zonnepanelen laten installeren actie Green Energy Company

In 5-7 jaar terugverdiend

De investering voor het laten plaatsen van zonnepanelen is binnen 5-7 jaar terugverdiend. Daarna geniet u van gratis stroom!

Erkend Solar Specialist

Green Energy Company is gecertificeerd als ‘Erkend Solar Specialist’. Door dit keurmerk weet u zeker dat u zonnepanelen laat plaatsen door een erkend vakman.

10 jaar installatiegarantie

Wanneer u zonnepanelen laat installeren door Green Energy Company krijgt u 10 jaar garantie op de installatie. Mogelijke storingen worden binnen 24 uur gratis verholpen.

Geen voorrijkosten

U betaalt alleen voor het laten plaatsen van de zonnepanelen en voor de panelen zelf. U komt dus niet voor onverwachte kosten (zoals voorrijkosten) te staan.

Samen zonnepanelen kopen = samen bijdragen aan het milieu

Gaat u samen zonnepanelen kopen met uw buren? Dan zetten jullie allebei een waardevolle duurzame stap. Zonne-energie wordt opgewekt door de zon – een onuitputtelijke bron van energie. Dat betekent dat u veel minder fossiele brandstoffen verbruikt en dat voor uw stroom ook aanzienlijk minder CO2 nodig is. Een mooie stap voor het milieu! En wat is er nu fijner dan die stap samen met de buren te zetten!

Voorwaarden burenkorting

 • De korting geldt alleen voor particulieren, niet voor bedrijven.
 • Buren moeten in dezelfde of een aangrenzende straat wonen.
 • De korting wordt vermeld op uw offerte. Pas als uw buren daadwerkelijk tot aankoop overgaan, ontvangt u beide de korting op de eindfactuur.
 • Deze actie is niet te combineren met andere kortingsacties van Green Energy Company.

Profiteer nu samen van deze korting!

Vul de gratis dakscan in! Dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan

Waarom kiezen voor Green Energy Company?

Waarom onze klanten voor ons kiezen? Wij staan voor:

 • Gespecialiseerd personeel en vakmanschap
 • Totaalpakket voor verduurzaming (ook o.a. sedumdaken en zonne-accu’s)
 • Eerlijk advies en transparante offerte, voor elk budget
 • 15 jaar installatiegarantie
 • Zonnepanelen van diverse A-merken
 • Installatie binnen 4 weken
 • Actief in heel Nederland
 • Wij ontzorgen en regelen de btw-teruggaaf en vergunningen zonder extra kosten
 • 100% tevredenheid: klanten geven ons gemiddeld een 9,4 (via Klantervaringen.nl) en ruim 4,7 sterren via Google Reviews
UITSTEKEND
117 recensies op
M Levering
M Levering
28/12/2021
Prima advies vooraf. Installatie conform afspraak. Zeer netjes opgeleverd en afgewerkt. Aan te raden adres voor zonnepanelen.
Lees verder
Bianca Segers
Bianca Segers
13/12/2021
Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen gelegd. Heel erg blij mee! In het gehele proces netjes geholpen. Vooral het eerste adviesgesprek als heel erg positief ervaren. Daniël heeft verstand en passie, en dat is fijn :) Ook de jongens die hier geweest zijn om alles in orde te maken waren heel bekwaam. Het was een nogal lastig traject voor de bekabeling, maar dat hebben ze heel netjes verwerkt. Wel jammer dat ze 2x moesten komen omdat ze de 1e keer de panelen niet bij zich hadden, die waren even niet leverbaar? Vooral jammer dat wij dat niet wisten op het moment dat ze kwamen. Maar nu alles ligt erg tevreden!
Lees verder
Hans Koevoet
Hans Koevoet
09/12/2021
Omdat we zowel zonnepanelen als sedum wilden laten aanleggen, kwamen we bij Green Energie Company terecht. Op advies van Hendrik alleen zonnepanelen laten leggen. Duidelijke offerte gekregen van diverse zonnepanelen met bijbehorende omvormers. Namen de tijd om tot een goed concept te komen. Installatie ging netjes en verzorgd. Prima uitgevoerd.
Lees verder
Daniel van der Laan
Daniel van der Laan
06/12/2021
Heldere communicatie. Goed geregeld van A tot Z. Echt een aanrader!
Lees verder
Lieke van den Elshout
Lieke van den Elshout
31/10/2021
We zochten een bedrijf dat zowel zonnepanelen als een sedumdak kon plaatsen. We hebben verschillende offertes opgevraagd en Green Energy Company kwam qua balans prijs - kwaliteit het beste voor ons uit de bus. Er is een vaste accountmanager waar je laagdrempelig je vragen bij kan stellen gedurende het offerte proces. En ze hebben een mooi systeem waarbij je de verschillende voorstellen online inclusief voorbeelden kunt bekijken. (deze was niet altijd toegankelijk en had wat opstart problemen, maar dit werd altijd goed opgelost). We hebben uiteindelijk gekozen voor parallel geschakeld en hoger geplaatst ivm sedum dak. Na akkoord, was er direct een schouw en een definitieve offerte en binnen 2 weken lag het sedum dak inclusief zonnepanelen op ons dak. We zijn erg tevreden over de installatie en blij dat onze zonnepanelen goed hun werk doen. Het enige minpuntje in de afhandeling is dat we uiteindelijk een sedum dak hebben met een substraatlaag van 20mm en we ,om subsidie terug te krijgen van onze gemeente, blijkbaar 40 mm nodig hadden. We dachten alles gecheckt te hebben, maar nu helaas hiervoor toch geen subsidie. Dat scheelt helaas best wat geld. Voor wat betreft BTW terugvraag zonnepanelen, ondersteunt Green Energy de aanvraag, dit proces loopt nog en is bijna afgerond. Overall een tevreden klant.
Lees verder
Erwin Van Marle
Erwin Van Marle
19/10/2021
SEm was goed nadenkend en meewerkend .. en nu maar hopen dat alles oplevert wat we hebben afgesproken - Wij hebben zonnepanelen en groen dak bij hen gekocht voor 2 woningen onder 1 dak - voor de toekomststraat in Almere oosterwold
Lees verder
noeri hentati
noeri hentati
08/10/2021
Top bedrijf, erg vriendelijke en zeer professionele instalateurs. Alles is van begint tot eind netjes afgerond en hebben geen moment stil gezeten. Weer is bij hun ook geen probleem want ookal regende het gingen ze gewoon door! Zeker een van de beste zonne energie bedrijven in nederland!
Lees verder
Sosja Prinsen
Sosja Prinsen
07/10/2021
Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en de panelen zijn netjes en snel geplaatst. Helemaal tevreden!
Lees verder
Erwin Van Der Linde
Erwin Van Der Linde
04/10/2021
Zeer tevreden over de gegeven info en zeer tevreden over de installateurs. Het was slecht weer maar geen onvertogen woord en alles netjes opgeruimd. Grote klasse.
Lees verder

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Ondanks het coronavirus gaan geplande installaties en schouwen bij Green Energy Company gewoon door. Onze medewerkers nemen hierbij de voorzorgsmaatregelen van het RIVM bijzonder serieus in acht. Daarnaast passen wij onderstaande maatregelen toe voor onze medewerkers:

🧤 Werken met handschoenen (binnen en buiten)
😷 Het dragen van een mondkapje
🖐 Gepaste afstand bewaren (min. 1,5 meter)
🧑‍🔧 Slecht 1 medewerker werkt binnen bij een installatie (indien nodig)

Profiteer nu en vraag een gratis zonnepanelen offerte aan!

Vul de gratis dakscan in, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u – extra voordelig – uw zonnepanelen installeren.

Gratis dakscan