Account manager

Houd je van een afwisselende en uitdagende baan waarbij je oplossingsgericht te werk moet gaan? Kom dan werken bij Green Energy Company als accountmanager.

Green Energy Company is een zonnepanelen installatiebedrijf dat zich bezighoudt met het adviseren, ontwerpen, verkopen, installeren en onderhouden van zonnestroomsystemen. Omdat wij sterk groeien zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons office team.

Functieomschrijving

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je houdt je bezig met het ontwerpen van zonnestroomsystemen. Hoeveel panelen passen er op een dak? Welke omvormer past daar technisch gezien bij? Van het ontwerp werk je een offerte uit. Met de klant heb je contact over de offerte. Je signaleert hun behoeftes en kunt hier adequaat advies in geven. Tijdens het hele proces kunnen klanten bij jou terecht voor advies en ondersteuning. Je onderhoud ook het contact met bestaande klanten. Op basis van een analyse van de markt, stel je een strategisch accountplan op. Daarnaast ontvang je klanten in onze showroom en kun je hen informatie geven over de verschillende soorten zonnepanelen en bevestigingsmogelijkheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van verschillende teams. Je houdt contact met de klanten en stelt de installateurs op de hoogte van bijzonderheden.

Functie-eisen

Het is gewenst dat je minimaal een HBO-opleiding hebt afgerond of op HBO-niveau werkt. Je hebt een aantal jaren ervaring als accountmanager. We verwachten dat je affiniteit hebt met duurzame energie en milieubewust bent. Je bent oplossingsgericht en ruimdenkend. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent en makkelijk kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkomgeving in een jong team. In het werk kun je veel kanten op. Uiteraard wordt je opgeleid op de gebieden waar dat nodig is. Het gaat om een fulltime functie. Salaris wordt gebaseerd op de CAO-schaal Metaal en Techniek en op je ervaring.

Nu Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Reageer dan via het contactformulier of stuur een mail naar info@www.greenenergycompany.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel: 088-9991000.