Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op voor uw woning bedrijfspand in Purmerend. Dat heeft niet alleen als voordeel dat u bijdraagt aan een schoner milieu; door zonnepanelen te plaatsen bespaart u aanzienlijk op energiekosten.

Bespaar op energiekosten
Verhoog de waarde van uw woning
Onafhankelijk van uw energieleverancier
Schoner milieu, betere toekomst

Met de zonnepanelen van Green Energy Company heeft u bovendien als voordeel dat u geniet van een totaalconcept: alles wordt voor u van A tot Z geregeld. Onze specialisten bieden u professioneel advies en zorgen er bovendien voor dat zowel de plaatsing als het onderhoud volledig uit handen wordt genomen.

Ja! Ik wil besparen op mijn energierekeningBel ons voor meer informatie of advies: 088 – 999 1000

 

De voordelen van zonnepanelen in Purmerend

Bespaar op uw energierekening

Uw energierekening heeft maandelijks een groot aandeel in uw vaste lasten. Met een zonnepanelensysteem wekt u uw eigen energie op, waardoor u maandelijks een aanzienlijk bedrag bespaart. Dit kan uiteindelijk oplopen tot een jaarlijkse besparing van honderden euro’s.

Verhoog de waarde van uw woning

Zonnepanelen zorgen ervoor dat het energielabel van uw woning of bedrijf wordt verbeterd. Met een beter energielabel verhoogt u de algehele waarde van uw woning. Doordat uw duurzame woning lagere vaste lasten heeft in vergelijking met andere woningen, is uw woning bovendien aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Bijdragen aan een betere toekomst

De zon is de schoonste en groenste energiebron die wij tot onze beschikking hebben. In vergelijking tot fossiele brandstoffen zoals kolen en gas, stoot de zon 10 tot 50 keer minder CO2 uit. Door een zonnepanelen systeem draagt u dus bij aan zowel een schoner milieu als een betere toekomst.

Vraag een gratis offerte aan

U heeft de mogelijkheid om op twee manieren zonnepanelen te laten plaatsen:

1. Eerst akkoord op offerte na telefonisch adviesgesprek

Na het aanvragen van een offerte, nemen we contact met u op om uw wensen te bepalen. Op basis van uw adresgegevens maken we een tekening en een berekening van de hoeveelheid zonnepanelen die op het dak passen. Hiervoor gebruiken we een geavanceerd programma die gebruikmaakt van diverse kaarten.
Gaat u akkoord met de offerte? Dan komt een van onze Solar Specialisten om dakonderzoek te doen. Hij controleert of de berekeningen kloppen en of de zonnepanelen inderdaad geplaatst kunnen worden. De uitkomsten van het onderzoek bespreekt hij direct met u. Daarnaast geeft hij advies over de plaats waar de omvormer het beste geplaatst kan worden. Ook wordt de route van de bekabeling en de datum voor de installatie met u afgestemd. Vervolgens worden de zonnepanelen op de afgesproken datum en tijd geplaatst.

2. Eerst adviesgesprek op locatie, daarna offerte

Via de website neemt u contact met ons op. Vervolgens plannen we een adviesgesprek op locatie. Tijdens dit adviesgesprek vertelt onze Solar Specialist u precies welke mogelijkheden u heeft. De specialist legt u ook uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen zonnepanelen en welke combinatie het meest rendabel is voor uw woning. Tijdens dit gesprek wordt het dakonderzoek uitgevoerd en stellen we een offerte op.

Een oriënterend adviesgesprek kost € 150,- maar als u de offerte accepteert, ontvangt u € 150,- korting op de factuur als de zonnepanelen zijn geplaatst.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van omvormers of zonnepanelen? We geven u graag advies:

088 – 999 1000  info@greenenergycompany.nl

Zonnepanelen: een lange termijn investering

Een investering in zonnepanelen levert u een winst op die vergelijkbaar is met een 6% rente op een spaarrekening. Door te investeren in een zonnepanelensysteem, kiest u voor een investering voor de lange termijn, die gemiddeld na 7 jaar is terugverdiend. Kiest u voor kwaliteitszonnepanelen van

terugverdienen-zonnepanelen-investering

Wat kunnen zonnepanelen u opleveren in Purmerend?

Het rendement van zonnepanelen geeft weer hoe winstgevend een investering in zonnepanelen is en hoe aantrekkelijk deze investering is voor uw situatie. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt is Nederland een zeer geschikt land om zonnepanelen te plaatsen. Het rendement van zonnepanelen is echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals de plaatsing van de zonnepanelen en het soort dak waarop ze bevestigd zullen worden.

Wanneer u een adviesgesprek aanvraagt met een van onze specialisten zal er nauwkeurig bepaald worden hoeveel rendement zonnepanelen u kunnen opleveren. Onze specialisten zullen nauwkeurig de meest gunstige plaatsing van de zonnepanelen berekenen, zodat u geniet van het hoogst mogelijke rendement en de kortste terugverdientijd. Voor een adviesgesprek rekenen wij € 150,00 euro. U krijgt dan een betrouwbaar advies en eerlijk antwoord op al uw vragen over zonne-energie. Wanneer u overgaat tot opdracht bij ons, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Vraag een gesprek aan

 

Zonne-energie terugleveren en salderen

Met behulp van een zonnepanelensysteem wekt u zelf stroom op. Een deel van deze stroom gebruikt u zelf, maar op zonnige dagen kan het zijn dat uw zonnepanelen meer energie opleveren dan u verbruikt. Stroom die u niet gebruikt wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Indien nodig kan uw energieleverancier tijdens minder zonnige dagen juist extra stroom aanleveren. Op uw energierekening wordt dan de hoeveelheid stroom die u heeft aangeleverd afgetrokken van de hoeveelheid gekregen energie. Deze aftreksom noemt men ‘salderen’.

Heeft u meer energie geleverd dan ontvangen? Dan ontvangt u een terugleververgoeding. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw energieleverancier.

 

Garantie op de zonnepanelen van Green Energy Company

Bij Green Energy Company wordt er alleen gebruik gemaakt van zonnepanelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor zijn de zonnepanelen onderhoudsarm en hebben ze een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Omdat wij natuurlijk willen dat u zo lang mogelijk van ons zonnepanelen systeem gebruik kunt maken, geniet u bij Green Energy Company van een garantie van 10 tot 12 jaar op alle materialen. Daarnaast heeft u de eerste 8 jaar garantie op de installatie van de reeds onderhoudsarme zonnepanelen. Tijdens deze eerste 8 jaar worden eventuele storingen kosteloos verholpen. Dit gebeurt vrijwel altijd binnen 24 uur.

Vraag een gesprek aan

 

Subsidieregeling voor zonnepanelen in Purmerend

Wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op uw woning in Purmerend, kunt u profiteren van het recht op btw-teruggaaf. Hiermee heeft u het recht om de btw op al uw materiaal- en installatiekosten terug te vragen. Dit vormt gemiddeld een besparing van 16 tot 18% op uw totale investering.

Om de productie van schone energie te stimuleren zijn er bovendien verschillende mogelijkheden om een extra rendabele lening af te sluiten. Deze leningen zijn speciaal voor het financieren van duurzame projecten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de adviseurs van Green Energy Company.

Neem contact op

Subsidieregeling voor zonnepanelen bij bedrijven in Purmerend

Om de productie van duurzame energie te stimuleren bij bedrijven en non-profit organisaties in Purmerend heeft de Rijksoverheid een subsidie beschikbaar gesteld: de SDE+ regeling. Om te kunnen profiteren van de SDE+ regeling (Stimulering Duurzame Energieproductie) dient uw bedrijf aan verschillende voorwaarden te voldoen. Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid. U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact opnemen met de adviseurs van Green Energy Company.

Neem contact op

Offerte aanvragen

 

Korting op uw zonnepanelen in Purmerend

Geniet bij Green Energy Company van nog meer korting door samen met minimaal 3 andere huishoudens een projectaanvraag in te dienen voor het plaatsen van zonnepanelen Purmerend.

Vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen in Purmerend

In de meeste gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen in Purmerend. Er geldt echter een uitzondering wanneer u in een beschermd stadsgezicht of monumentaal pand woont.

 

De zonnepanelen van Green Energy Company

Bij Green Energy Company maken wij alleen gebruik van zonnepanelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit top zonnepaneelsystemen.

Solar Frontier zonnepaneel
Solar Frontier
Zonnepanelen
BenQ zonnepaneel
BenQ
Zonnepanelen
LG zonnepaneel
LG
Zonnepanelen
Astronergy Zonnepaneel
Astronergy
Zonnepanelen
amerisolar zonnepaneel
Amerisolar
Zonnepanelen

 

De merken omvormers van Green Energy Company

Een zonnepanelensysteem zet zonlicht om in gelijkstroom. Al onze huishoudelijke apparaten werken echter op zogenoemde wisselstroom. Met behulp van de juiste omvormer wordt gelijkstroom omgezet in bruikbaar wisselstroom. Een juiste omvormer is erg belangrijk voor een goede omvorming, Green Energy Company geeft u daarom graag advies.

SolarEdge SE Omvormer
SolarEdge SE
Omvormers
SMA Sunny Boy Omvormer
SMA Sunny Boy
Omvormers
Fronius Omvormer
Fronius
Omvormers
Delta Omvormer
Delta
Omvormers

 

Ervaringen van klanten in Purmerend

K. Gjaltema – Zonnepanelen geplaatst in Augustus 2015

‘Ik kan alleen maar met lof over Green Energy Company spreken. De adviseur heeft mij professioneel en op een hele open manier advies gegeven. Ook de installateurs waren erg vakkundig. Het zonnepanelen systeem is op een adequate manier geplaatst en functioneert perfect. Mijn complimenten voor het gehele team.’

 

Zonnepanelen in Purmerend met Green Energy Company

Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen opleveren? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Green Energy Company via 088-9991000 of het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw energieverbruik per jaar in kWh

Onderwerp

Uw bericht

Adresgegevens

Verfmolen 66
1622 LP Hoorn
T +31 (0)6 – 55060317
T +31 (0)6 – 44840891
E info@greenenergycompany.nl

DIRECT CONTACT

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

BEKIJK DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

NAAR OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.