Met zonnepanelen kun je besparen op je energierekening, maar het is ook goed voor het milieu. Dit geldt uiteraard ook voor zonnepanelen in Den Helder. Als u op zoek bent naar een goed verzorgde complete installatie, dan bent u bij Green Energy Company aan het juiste adres. Green Energy Company staat voor milieuvriendelijk, duurzaam en besparen.

Ja! Ik wil besparen op mijn energierekeningBel ons voor meer informatie of advies: 088 – 999 1000

Zonnepanelen in Den Helder hebben een grote opbrengst

De zoninstraling in Den Helder is ongeveer 1120 zonne-uren per jaar. Daarmee is Den Helder een van de beste plaatsen in Nederland om zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen die in Den Helder op het zuiden zijn gericht, kunnen namelijk meer dan hun vermogen opleveren. Van de opbrengst van panelen gaat een verliespercentage af van ongeveer 15%, maar dit hoge aantal zonne-uren maakt dit voor een deel weer goed. De opbrengst is afhankelijk van de hellingshoek, de oriëntatie en mogelijke schaduw. Ook de temperatuur van de zonnepanelen, de kabels, de omvormer en vervuiling van de panelen hebben invloed op de opbrengst.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonne-energie is de energie van de toekomst, omdat fossiele brandstoffen uitgeput raken. Door op uw dak in Den Helder zonnepanelen te plaatsen, bent u deze ontwikkeling een stap voor. De voordelen van zonnepanelen in Den Helder op een rij:

Een lagere energierekening,
Vermindering van CO2 uitstoot, maar ook van de uitstoot van zwaveldioxide en stikstofoxide,
Een hogere waarde van uw huis,
Niet afhankelijk van prijsstijgingen van uw energieleverancier,
Een verantwoorde investering in de toekomst.

Soort zonnepanelen

Op de markt zijn vele verschillende merken zonnepanelen en elk merk heeft diverse soorten zonnepanelen. Green Energy Company werkt met merken van grote bedrijven die wereldwijd bekend zijn en zich hebben bewezen. Van de zonnepanelen die Green Energy Company in Den Helder plaatst, staan een aantal in de top 10 van best presterende zonnepanelen.

Het aantal zonnepanelen dat u het beste kunt plaatsen op uw dak is afhankelijk van de beschikbare ruimte en van de hoeveelheid energie die u verbruikt. Green Energy Company komt graag langs voor een adviesgesprek en dakonderzoek om de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw situatie te bespreken en eventueel een offerte te kunnen sturen. Voor een adviesgesprek rekenen wij € 150,00 euro. U krijgt dan een betrouwbaar advies en eerlijk antwoord op al uw vragen over zonne-energie. Wanneer u overgaat tot opdracht bij ons, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Vraag een gesprek aan

Stimuleringsregelingen voor zonnepanelen in Den Helder

Er is geen landelijke regeling die subsidie biedt voor zonnepanelen, maar particulierem kunnen wel de btw terugvragen. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen financieel aantrekkelijker. De gemeente Den Helder biedt geen specifieke mogelijkheden om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren.

Bedrijven kunnen bij een groot zonne-energiesysteem aanspraak maken op de SDE+ regeling (Stimulering Duurzame Energieproductie), wanneer de aansluiting groter is dan 3×80 Ampere. Dit is een regeling vanuit de overheid om de productie van schone en duurzame energie te stimuleren. Bedrijven met een aansluitingen die kleiner is dan 3×80 Ampere kunnen gebruik maken van de EIA (Energie Investerings Aftrek) en KIA (Kleine Investerings Aftrek). Bekijk ook de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het aanvragen van subsidie.

Werkwijze zonnepanelen plaatsen in Den Helder

Om een advies op maat te kunnen bieden komt er een Solar Specialist van Green Energy Company bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van uw dak te onderzoeken. Hierna ontvangt u desgewenst een offerte. Na een akkoord op de offerte kunnen de zonnepanelen doorgaans binnen twee weken geplaatst worden. Bij Green Energy Company werken alleen vakbekwame en erkende installateurs die de installatie volgens de normen en met oog voor kwaliteit uitvoeren.

Green Energy Company biedt u een installatiegarantie van 8 jaar, naast de garantie op de zonnepanelen en de omvormer,. Voor de garantieperiode is afgelopen, komt er een monteur van Green Energy Company om het systeem een goede onderhoudsbeurt te geven, zodat u er de komende tijd niet naar om hoeft te kijken.

Vergunningen voor zonnepanelen in Den Helder

Het is niet nodig om bij de gemeente Den Helder een vergunning aan te vragen wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen. Hier zijn echter uitzonderingen op: monumentale panden of beschermde stadsgezichten en ook wanneer u zonnepanelen wil plaatsen aan een gevel. Informeer in deze gevallen eerst bij uw gemeente.

Volledige installatie of doe-het-zelf pakket

Voor handige mensen zonder hoogtevrees bieden wij eventueel ook een doe-het-zelf pakket. Daarbij zit een uitgebreide met handleiding en u kunt voor eventuele vragen altijd bij ons terecht. Toch verzorgen we over het algemeen vooral volledige installaties, mede hierdoor hebben onze installateurs jarenlange ervaring met het aanleggen van zonne-energiesystemen.

Zonnepanelen van Green Energy Company Den Helder

Bent u benieuwd wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Green Energy Company via het onderstaande contactformulier of 088-9991000.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw energieverbruik per jaar in kWh

Onderwerp

Uw bericht

Adresgegevens

Verfmolen 66
1622 LP Hoorn
T +31 (0)6 – 55060317
T +31 (0)6 – 44840891
info@greenenergycompany.nl

DIRECT CONTACT

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op.

ONZE DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

BEKIJK DIENSTEN

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden en wilt u meer informatie? Bekijk dan onze diensten.

OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

NAAR OFFERTE

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.